Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
Egyetértek, a G széria szerintem is nagyon szép volt. Illetve az E6-E7 ami ha jól emlékszem ugyanúgy néztek ki. Az E8, és főleg az E9 visszalépés azokhoz képest. Mintha kisebb lett volna az ablak keret, nem?
A W-t pedig a soundbar helyett szerintem egy kisebb dobozzal kéne árulniuk. Valahogy úgy ahogy a Samsung teszi az ő boxukkal. Eljátszottam a gondolattal hogy veszek egy W-t (képzelődni szabad
) és mindig azon kaptam magam hogy jó, jó de hova fogom elrejteni azt az ottromba soundbart. Azt a TV-t úgyis mindenki rendes hangrendszerrel használná, és 2 soundbar egymás alatt iszonyú bután festene...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Bundle topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mindig azon kaptam magam hogy jó, jó de hova fogom elrejteni azt az ottromba soundbart. Azt a TV-t úgyis mindenki rendes hangrendszerrel használná, és 2 soundbar egymás alatt iszonyú bután festene...
Vhiktor