Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
CheGhost
üzenetére
Tisza tevevel kezdtem majd eljutottam a junosztyon keresztul a szines teveig tudjatok addig amit akkor lehettett kapni a teve osztalyon az aruhazban
saturaciot maxra teve szinte teljesen eltuntek az elnyutt VHS kazetta csikjai 
Na de komolyra forditva biztos ilyesmire vagy kivancsi. Egy csoves dellel kezdtem most par eve egy Dell U3014 a fo monitorom.
Nemreg visszakuldtem ket Sony KD-55X9005C hattervilagitas problema miatt most meg a LG 920as oledet polarizacios reteg elcsuszas miatt. A920ast par hetig nyuztam 2Dben jo volt.
Filmek alatt sose lattam a bandingot talan egyszer amikor majdnem korom sotet ,de tenyleg erdoben svenkelt a kamera, ha zoomol vagy all nem vettem eszre. A szelso sotetedes mar tobbszor feltunt de nem zavaro mert a kep tobbi resze lenyugozo es erdekli a fenet ez kis hiba olyankor

Nem ertem milyen szempontbol szeretned elhelyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
saturaciot maxra teve szinte teljesen eltuntek az elnyutt VHS kazetta csikjai
Vhiktor