Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
csbebe
üzenetére
Valamit mondani kell az eladónak is, de nem egészen ugyanarra van a Garancia Plusz termék mint a gyári gari.
Mint minden biztosítási pénzügyi termék, ez sem teljesen faék egyszerűségű, de nekik valamiért muszáj 1 mondattal reklámozni ezek szerint.
A termék készülékre vonatkozó garancia része akkor lép életbe amikor a gyári gari lejár (tehát 2 év múlva!)
Viszont egyéb dolgokra is jó ez a pénzügyi termék, pl törésre, villámkárra (én ezért vettem meg), ez a része nyilván már a vásárlás napjától él, tehát ekkor kezdődik a biztosító kockázatviselése.Ha eltelik a gyári garancia időszaka, tehát a 2 év -, akkor vállal bizonyos feltételek mellett térítést, amennyiben részlegesen vagy teljesen meghibásodik a készülék. A probléma az, - és ezt szokták sokan felhozni a termék ellen -, hogy tipikusan oled-specifikus hibákra nem véd meg, és ebben van is valami valljuk be.
Pl beégés és bizonyos számú dead-pixel, vagy pixelhibára nem fizet. Beégésre egyáltalán nem. Viszont minden egyéb, javítható hibát térít, törés esetén viszont csak a készülék avultatott árát.Amennyiben viszont nem a tulajdonos hibájából fakadóan teljesen tökremegy a készülék, tehát vagy totálisan javíthatatlan, avagy nem gazdaságos a javítás akkor a vásárláskori vételárat téríti.
Van Ezüst, Arany és Platina, érdemes elolvasni melyik milyen feltételeket biztosít.
Nekem a GOLD van, de főleg a kisgyermekeim miatt kötöttem.
Nyilván arra pont nem fizet ha bevallod, hogy a gyerek törte ketté a tévét.
- de hát ilyen esetben ki árulná el az igazságot, bevállalom én oszt' jóccakát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- de hát ilyen esetben ki árulná el az igazságot, bevállalom én oszt' jóccakát. 
Vhiktor