Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Megjött a 65C8, első körben egy rövid teszt körre bekötve:
- banding mentes, nagyon jó uniformitás: úgy látszik év közben tényleg tekertek a gyártáson vagy csak a panellottón kijött az 5-ös
- rtings beállítások alapnak jók, a későbbiekben a de-judder, de-blurral biztosan sokat fogok még tesztelni, hogy meglegyen a nyertes, ezen kívül kb. az oled fényerő az egyéni preferencia, minden más másolható onnan
- PC-ről HDR meghajtás: rossz hogy ilyenkor manuálisan kell beállítani a windowst, de túlélem (Kodi-ról nyomom, lehet hogy valami szipiszupi program autó átteszi, ha a forrás HDR)
- HDR Planet Earth: belesüt a szemedbe a Nap...
- sötétség: vagy 8 évnyi lcd után nagyon fura, hogy egyes jeleneteknél tényleg sötét van, meg kell szokni, hogy van ilyen opció, hogy a sötétben állnak alakok és nem a szürkeségben. Pl. Deuce egy jelenetében egy sötét raktárban álló fekete férfinél megállítottam a jelenetet és az OLED lightot végignyomkodtam, mert elsőre nem volt világos (haha), hogy itt most ezt a panel cseszi el, vagy az alkotó ezt akarta, mivel nem sokat lehetett látni az arcból, csak a szeme villogását (nyilván utóbbi).
- oled light: nálam a dark roomra ajánlott 20 alacsony lesz, értem én ezt a 100/120-ra kalibrálást, de a 40-45 már sokkal szimpibb, bright roomra meg 65-70
- bár nem oled, de emlékezzünk meg róla: az 55 és a 65 col között NAGY a különbség
- és igen, teljesen más kávéház, mint a sony w828 volt, pedig anno kategóriájában jó TV-nek számított
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor