Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piera23
üzenetére
Köszönöm az újabb segítséget!

Úgy néz ki, hogy sajnos egy hibás példány jutott nekem!
Eldobálja a UPC médiakártya kódolt adásait, ha a Guide menüből TV-zésre váltok. Mindegy hogy kurzorral kiválasztva, vagy a távkapcsoló "sárga" gombjával váltok TV nézésre, azonnal fekete lesz a képernyő, és fut a felirat: "Kódolt adás".Tegnap, amikor hazajöttem és bekapcsoltam, akkor szintén újra fel kellett ismertetni vele a CI kártyát, mert a bekapcsolás után nem jelenítette meg a kódolt csatornákat.
A UPC-vel és az LG-vel is beszéltem. A kártya évek óta gond nélkül futott az "előd" LG TV-ben; teszt jelleggel visszahelyezve abba, természetesen kifogástalanul működik a "Guide" is.
Az OLED-be visszahelyezve viszont garantáltan reprodukálja a hibát.
Az LG technikusa szerint éppen a lassú tartalmaknál kellene kifogástalanul működnie a "TruMotion"-nek. (Tehát nem jó, amikor például a TV2 HD-n, az "50 milliós játszma" adása "artifact"-ol.)
A CI kártyás és a szaggatós issue miatt, szerinte alaplap hiba.
Beszéltem a Media Markt-tal, holnap viszem vissza cserére a készüléket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Eldobálja a UPC médiakártya kódolt adásait, ha a Guide menüből TV-zésre váltok. Mindegy hogy kurzorral kiválasztva, vagy a távkapcsoló "sárga" gombjával váltok TV nézésre, azonnal fekete lesz a képernyő, és fut a felirat: "Kódolt adás".
Vhiktor