Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
741105
csendes tag
Én is nem régen vettem egy új tv-t. Nekem is nagyon tetszett az OLED képe.
Tény ,hogy az egyik legjobb,ha nem a legjobb kép minőség amit ma pénzért lehet venni,
DE
azért kíváncsi lennék hogy ha egy másik nagy értékű tárgyra átrakjuk,átvetítjük
az itt olvasható problémákat akkor is ilyen egyszerűen meg lehetne e magyarázni az itt olvasható problémákat!PL: autó. Veszek egy autót, de ne használjam -10 fok alatt és +30 fok felett!
Ne menjek folyamatosan egy gázzal 30 percnél többet.. stb, mert az autó meghibásodhat.
Nem biztos, de benne van a pakliban.
És természetesen nincs rá írva a dobozra, hogy az egyszeri ember is tisztában legyen a termék fizikai korlátaival!
Majd a fórumokon utána olvas, vagy majd gariztatja stb.
Kíváncsi lennék mennyi ember venne ebből a modelből, elárulom senki. Egy vicc lenne ilyen autót forgalmazni,
pláne a mai fejlett világban. Nem?Bezzeg egy tévénél az természetes, hogy ha esetleg én nem vagyok otthon akkor csak szigorú használati
utasításokkal hagyhatom magára a tv-t a fiammal és feleségemmel!!!
Egy tv-nek szerintem úgy kell működnie, mint bármelyik műszaki cikknek.
Bekapcsolom, és ha egésznap megy, akkor megy! Azért elromolhat mert használom arra amire kitalálták?Nem vagyok az oled ellen de ezt egy kicsit elkapkodták, és mi vevők, minden napi (fel)használók fizetjük meg ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor