- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Mondjuk egy olyan tévé amit nem kell gariztatni mert jó? Most nem a Sonyról beszélek, mielőtt egyesek elkezdenek trollkodni, hanem tényleg komolyan mondom. Tehát az gáz ha gariztatni kell valamit. "
Alapvetően ugyanaz a veszély leselkedik a SONY-ra mint bármely más OLED-re, lévén mindegyikben LG-panel van szerelve. Biztosan van pár apróság amivel késleltetni lehet a pixel-öregedést, de megelőzni szerintem nem lehet. Kizárólag az user felhasználói szokásain múlik, hogy beég-e a tévé, vagy nem.
Ez egy nagyszerű termék, de messze nem tökéletes.
A gyár egyet tehet, hogy lavírozik a szerviz/cserék között, és ameddig tudja magasan tartja az árakat.Mindenesetre - ezt megelőzvén - az, hogy pár mondat mögé "bebújik" a garanciafüzetben, magyarán egy általános tévéhasználati szokást akar megváltoztatni pusztán azért mert nem tökéletes a termék, nos szerintem ebből csak baja lesz a jövőben. Nagyon-nagyon ingoványos talaj ez.
Félreértés ne essék, szerintem ez egy rohadt jó tévé, de nincs hozzá megfelelő reklám/tájékoztatás/figyelmeztetés ki minek akarja hívni...
Itthon az ilyen és hasonló tájékoztatási hiányosságok miatt durván oda szokott b***ni a gvh, bár ők inkább a szolgáltatásokra buknak rá, most épp a Vodafone-t nyomták szét, mert egy kártyás szolgáltatásuknál nem volt teljesen megfelelő a reklám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor