- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
kopi72
üzenetére
Majd azt se felejtsd el, hogy lehet nem a "cég" a ludas, hanem a futárcég. Ők is elcserélhették a tévédet, mert korábban ők összetörtek egyet...és így a fő cégnek - akár - tudni sem kellett róla, hisz ők kiadták a valós rendelésed nekik.
Fogyasztóvédelemmel beszélj szerintem. Én akárhányszor írtam nekik, visszahívtak és hosszú percekig mondták, minek mi a következménye és mik a lehetőségeim, valmint az összes kérdésemre válaszoltak. Nagyon segítőkeszek voltak mindíg, bár sajnos van amikor tehetetlenek ők is, de akkor megmondják kihez kell fordulni és azt is mire lehet számítani. Biztos nem te vagy az első akivel ez előfordult.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor