- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Választok akkor filmet: Underworld - Blood Wars, felirat nélkül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még nem láttam, de tippre sötét, és most beletekertem: marha sötét, és alig van benne vakító fény.
(#20678) tutitibi
Azzal megegyezőre, amit nézel. Ez a gyakorlatban pár kivételtől eltekintve HD/SDR esetén Rec709, UHD/HDR esetén pedig Rec2020 (akkor is, ha a film DCI-P3 tartalom, de Rec2020 konténerben, és általában ilyenek a BD-k).
Létezik pár Rec709-es UHD (4k) anyag is, de kevés (akkor jött ki pár ilyen, mikor már erőltették a 4k-s TV-ket, de nem volt még kész/bevezetve egyik HDR szabvány se) és filmekből ezek legtöbbször újra megjelentek HDR kiadásban is még egyszer.
DCI-P3 kódolású anyaggal nem nagyon találkozol otthon (esetleg demók).
Játékok esetén is az SDR = Rec709 vs.HDR = Rec2020 áll (itt a felbontás nyilván rugalmasabb, főleg PC-n).Ez nem is tetszik nekem a Panasonic-nál, szerintem nem gondolták át eléggé, hogy jobb lenne egy esetek többségére jól használható Auto mód, mint a többi gyártónál (itt érts LG és Sony). Gyakorlatilag kézzel lépegethetsz két képmód közt attól függően SDR-t nézel vagy HDR-t.
Vagy van már ma a menükben Auto, csak nem soroltad fel? (Régen úgy rémlik nem volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Vírusirtó topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor