Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
Jelenleg valóban az Alzás 65C8 tűnik best buynak, és biztató hogy sokaknak azt mondta az itthoni LG hogy garizzák, de sajnos szerintem nem foglalkoznak majd vele.
Ezt két dologra alapozom.
1. Az Alza pla és lla- t is forgalmaz. Utóbbi van kis országunkba szánva, azt garizzák, de a másikkal sztem nem fognak foglalkozni. Ezért van hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy alza is jó, mert ők a pla tipusra gondoltak.
2. Ismerősöm van LG-nél aki rákérdezett, és még vállalaton belül is megoszlik a vélemény, de a szervíz azt mondta végül neki, hogy csak azokat szervizelik amiket tőlük vesznek a partnerek.
Így tehát most én is örlődök, hogy a B8 710 ért de tuti garival 5 évig, vagy a C8 bizonytalan garival. Hiszen oké hogy itthon rendes az LG és beégesre is ad garit, na de vajon külföldön ahova az lla-t viszik, ott is adnak-e rá. Még mielőtt valaki belém állna, hogy túl aggódom a beégést, ennyiért min 5 évre szeretnék tv-t, és a filmek mellett napi 5 -7 óra Tv is megy, szóval ha valahol beég, az én leszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor