- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Most őszintén, mennyi esély van arra hogy 1-2 éven belül elárasztanak bennünket a Dolby Vision tartalmak? Arról nem is beszélve hogy egy HDR10 és egy DV közötti különbséget meg is kell tudni jelenítenie a TV-nek, ja és észre is kellene venni azt a különbséget. A házimozi topikban még a 4K-ból eredő felbontás különbséget is megkérdőjelezik a "szakik", nemhogy HDR10 vs DV.
Én se azért vettem Pana 900-at mert nem tudom nélkülözni a HDR tartalmat (nincs is megjelenítőm hozzá
), egyszerűen csak akartam egy kiváló képminőségű BD lejátszót.(#1493) Partz annyira fellőtték a 203 árát, hogy a Pana zászlóshajójánál is 100k-val drágább lett.
Én azért kíváncsi leszek a 203 képminőségére mondjuk a Pana 900-al összevetve. Ja és a Pana mindkét lejátszóján van analóg 7.1 kimenetek plusz külön HDMI Audio is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Anime filmek és sorozatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én se azért vettem Pana 900-at mert nem tudom nélkülözni a HDR tartalmat (nincs is megjelenítőm hozzá
), egyszerűen csak akartam egy kiváló képminőségű BD lejátszót.
Én azért kíváncsi leszek a 203 képminőségére mondjuk a Pana 900-al összevetve. Ja és a Pana mindkét lejátszóján van analóg 7.1 kimenetek plusz külön HDMI Audio is.
Vhiktor