Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Erről beszéltem, hogy egy-egy példát kiemelhetünk. Samsung -nál is volt már 10 napos ügyintézés. De ettől még tökre nem ez a jellemző.
Amikor küldesz képeket, de küldjél még képeket, meg legyen tesztábra is, amin egy csomó hiba nem fog látszódni. Meg amúgy jöhet akkor a videóbeszelgetés, aminél elmondják milyen távolságra állj a TV -től, amin persze a telefon kamerája miatt megint csomó minden nem fog látszódni.
Ez pedig nem egyedi kijelzőt érintő hibánál. Én is garanciáztattam mindkét márkánál, és pont azt tapasztaltam, ami általában jellemző.
Különösebb problémám egyébként nem volt a Samsung -gal, mert van elég TV otthon. Nekem belefér 20-30 napos ügyintézés. De LG -nél lényegesen gördülékenyebben megy, mert nem ennyire szigorú a policy. Ezáltal jellemzően egy Samsung ügyintézéshez képest az LG lezavarja az egészet fele vagy harmad annyi idő alatt.
Két probléma van a Samsung ügyintézéssel. Egyik a körülményes, szigorú eljárás, aminél a fogyasztó azt érezheti, hogy keresik a kifogásokat. A másik pedig az, ha valaki az Oktogon szervizhez tartozik, akinek amúgy sincs túl jó híre. És ugye nem csak Samsung TV -nél találkozhatsz velük. Oké, nem egy TMX, de azért én is örülök, ha nem kell velük kontaktusba kerülni.
Szerk.:
Használok LG és Samsung OLED -et is. Utóbbit ezután is szívesen veszek, mert úgy gondolom a QD OLED miatt megéri. Sőt, ez az egyetlen ok, amiért még Samsung TV -t veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor