Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Nagyon jó TV, tetszik a képe a kezelés. A hang is tűrhető, ha lusta lennék átteni a nagy hangfalakra.
Egy gondja van nekem, hogy ebben már nincs analóg audió kimenet, de a mai HDMI ARC meg egyéb erősítőkkel ez sem gond...Mivel nekem volt előtte 4K-s is kicsit visszalépés a felbontás, de nem normál távolágból.
Nekem nagy előrelépés volt egy 720p, 10 éves plazmáról, sokkal jobban tetszik a képe és a kezelése is más világ már. Sokat használjuk a beépített appokat is (YouTube, Netflix stb.).
Most egy éves, öröm boldogság. Még marad egy ideig...
Egy dolgon gondolkodom most, hogy veszek belőle még hármat és csinálok egy 2x2 videófalat vele

Ahogy néztem ha hasonló felbontás és fényerőt szeretnék, akkor projektorral sem úszom meg kevesebből, sőt! Érdekes projekt lenne a szerelés, HTPC (kellen egy 4HDMI-s modernebb kártya pl.) és az üzemeltetés is
Ha karácsony körül lesz megint egy 404Eft-s ár akkor lehet hogy behúzom

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor