Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Nagyon jó TV, tetszik a képe a kezelés. A hang is tűrhető, ha lusta lennék átteni a nagy hangfalakra.
Egy gondja van nekem, hogy ebben már nincs analóg audió kimenet, de a mai HDMI ARC meg egyéb erősítőkkel ez sem gond...Mivel nekem volt előtte 4K-s is kicsit visszalépés a felbontás, de nem normál távolágból.
Nekem nagy előrelépés volt egy 720p, 10 éves plazmáról, sokkal jobban tetszik a képe és a kezelése is más világ már. Sokat használjuk a beépített appokat is (YouTube, Netflix stb.).
Most egy éves, öröm boldogság. Még marad egy ideig...
Egy dolgon gondolkodom most, hogy veszek belőle még hármat és csinálok egy 2x2 videófalat vele

Ahogy néztem ha hasonló felbontás és fényerőt szeretnék, akkor projektorral sem úszom meg kevesebből, sőt! Érdekes projekt lenne a szerelés, HTPC (kellen egy 4HDMI-s modernebb kártya pl.) és az üzemeltetés is
Ha karácsony körül lesz megint egy 404Eft-s ár akkor lehet hogy behúzom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor