- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #2313 üzenetére
"Ha van valakinek tapasztalata QD-oled monitorral ne tartsa magában."
Hát de pont ezért írtuk a Scrub Daddy-t és a desztvizet, mert van vele tapasztalatunk...
-
emiki6
veterán
válasz
ImpersonatoR #2320 üzenetére
Izopropil-alkohol a köznyelvi név, izopropanol a szaknyelvi (propán-2-ol meg a standardizált
). Mint az etanol - etil-alkohol stb.
-
Csandi
addikt
válasz
ImpersonatoR #2320 üzenetére
Na igen, ezt néztem én is, hogy nem ugyanaz
A videóban meg ugye ethanolt mondanak, amit abból linkeltem nemtom az-e.
Megkérdeztem apám, azt mondja ilyeneket festékboltban vagy barkács boltban tudok szerezni szerinte.
-
4264adam
veterán
válasz
ImpersonatoR #2316 üzenetére
Ez mondjuk nem így van.
QD OLED Matte: Ez nem annyira sérülékeny mert a Matte cote a felső réteg. nyugodtan mehet a clin semmi baja nem lesz tőle.
QD OLED Glossy: Nincs matte réteg hanem szép üvegfelület, ez a sérülékenyebb, de ismételten "sérülékenyebb" nem= azzal hogy ez megsérül amit hozzá érünk, óvatosan kell vele bánni.
Egyébként meg túl van misztifikálva : Desztvíz, ha meg zsír maradt Clin a törlőkendőn. Nem a Clín fogja karcolni.
A reddit réteg leválasztás pedig: Lehet csinálni QD OLED nem teljes Glossy-t ha magadnak leszeded a Matte réteget áztatás által.
-
Csandi
addikt
válasz
ImpersonatoR #2316 üzenetére
Használtan igen, áprilisi darab. Patika hibátlan állapot, egy üzlettől vettem aki aprón is hirdet, hozzájuk pedig magánszemélytől került. így 500+ helyett 380 és csak fél év garral van kevesebb mintha újan vettem volna. Törlő nem volt hozzá, de megjött már a fentebb linkelt Scrub Daddy-s, az tényleg brutál puha, ilyet még nem fogtam.
Semmiképp nem ugrok neki ablaktisztítóval, és tudom, hogy meg kell várni amíg kihűl. Rányomni sem terveztem
De köszi a tippeket.
Sajna azért bekapcsolt állapotban is tudnak látszani rajta a dolgok, főleg egy sötét jelenetnél az meg elrontja az immerziót.
Vidi: 70%-os ethanolt is találtam szerintem. [link] -
Csandi
addikt
válasz
Amúgy ezt találtam most neten nézve, esetleg? [link]
-
Csandi
addikt
válasz
Ugyanazt a monitort vettem én is, pont amiatt kérdezem.
Patikában sem kapni olyan alkoholt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest