Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silent77
    veterán

Hat a g-menu 3 naponta jelez firmware frissitest, aztan radugva az usb b-t nem csinal semmit. Ahogy utananeztem, elv a sw jelez tevesen. Honlapja is verszegeny.

Illetve annyi h ugy nez ki h pixel refresh only manual. Feldobja a 4 orankenti kerest, de se keszenleti se kikapcsolt modon nen csinalja meg (a monitor oled care menujeben latszik a ciklusok szama es az annyi ahanyszor en elinditottam).

Kb ennyit a negativumokrol. Kepminoseg panel sztem rendben van, a talpon mondjuk egy kicsit ingatag maga a panel es nehez allitani. A 165hz meg untig eleg, 4k -ban igy is elhasal a sima 9070em :D ugyh vissza szoktam tenni 1440pben, es en olyan hatalmas diffit nem veszek eszre, csak annyit h dupla az fps.

Köszi, hogy írtad a pixel refresht, figyelni fogom. :R
    Állítás előzőnél is nehéz volt. Egyszer beállítom, és kb soha nem nyúlok hozzá. :D
    Nem akartam 4k monitort, 4070ti van, de játék estén én is lentebb fogom venni.
    Képminőség számomra perfekt. Sokkal jobb mint a G7 volt.
    Eltűnő tálcát kell megszoknom, soha nem használtam, számomra nagyon fura, és zavaró.

Állvány téma.
    THERMALTAKE RGB monitor kar 17"-49"
    Sok infót nem találtam róla, de első ránézésre szimpatikus. Van aki használ ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák