Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h a feketeert fizetsz egy rahedli penzt..
    Ez íg , ebben a formában nem feltétlenül igaz.

Minden jelenleg elérhető monitor technológiának vannak előnyei, és hátrányai. Ha neked az OLED hátrányai megfelelnek, nem kapod meg a többit:

Nincs IPS Glow/fekete helyett szürke, nincs VA Ghosting/
    Black Smearing nincs MiniLED blooming/halo effect stb stb.

Innen nézve nagyon is jó móka az OLED :)

@MM:
    Ha megnézed a PWM képet amit fent linkeltem, sajna nem garancia a magas fényerő sem. De legalább a mai modelleknél nem romlik sokat a villogás a fényerő csökkentésével.

Ha nincs fényerő pedig kuka a HDR, ami nagyon-nagyon jól mutat ezeken a kijelzőkön.

Nem en mondtam h a feketéért veszi lényegében, hanem ahonnan a vita indult. Én sem értek ezzel egyet.

De kezlegyintessel sem illik az oled hatranyairol beszelni, marpedig vannak. Sot vegyes hasznalatra kifejezetten nem ajanlanam senkinek es nem, nem feltetlenul a beeges miatt.

Egyebkent epp ma neztem meg ujra egy samu g8at MMba (ergonomiailag az a bejovos de nem 300k-ert) hat eleg kiabrandito volt hogy igy jobban szemugyre vettem, mert a feher eleg lilas arnyalattal viritott, a betuk kontrasztja meg okádék.

A tvnel a benne levo kepjavitok miatt nem erzekelek ezekbol semmit vagy a woled miatt?

Új hozzászólás Aktív témák