Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglet2003
friss újonc
Sziasztok!
Már egy ideje egy 27 colos 1440p LG W-OLED (27gr95qe-b) monitort használok, viszont az elmúlt napokban azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy lecserélném egy 27 colos 2160p ASUS QD-OLED monitorra (pg27ucdm) most hogy lecseréltem a GPU-m egy 5080-ra. Szerintetek megéri 2k-ról 4k-ra váltani ha a két monitor mérete ugyanaz? Sokat olvasom, hogy nagyon sokan a PPI miatt igen is ajánlják ezt az ugrást, viszont én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy 27 col-os 1440p képénél tényleges mennyivel tűnne jobbnak a szemnek egy 2160p képe. Illetve szerintetek megéri-e egy w-oled-ről qd-oled-re váltani feltéve, hogy amikor a monitort főleg használom akkora már lement a Nap? Egyesek szerint jobb színe van, viszont más vélemények alapján amiket olvastam ezek a színek ténylegesen nem "jobbak" hanem inkább túlszaturáltak. Gondolkoztam még egy MSI 322URX-en is, viszont arra jutottam, hogy attól függetlenül, hogy még sohasem ültem egy 32 col-os monitor előtt, szerintem nekem a 27 col bőségesen elég abból kiindulva, hogy úgy érzem a 27 col pont jól tölti ki a látóteremet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258