Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Semin

őstag

Ma megérkezett a vas, és hát döcögősen indult a viszonyunk. Olyan szinten sávos volt a cucc, hogy adott szürke színnél mintha egy zebrát néztem volna (persze szürkéből). Simán zavaró volt böngészés közben is, nem is kellett teszt ábrákat nézegetni.
    Hogyan fogalmazzak szépen ... nem voltam nyugodt :D

Fórumokról emlékeztem tanácsokra, hogy egy pixel refresh megoldhatja a dolgot, így rá is nyomtam. ( persze utána jutott eszembe, hogy nem fotóztam ki .... )
    És igen, használt a dolog, bár a sávokat nem szüntette meg teljesen. [kép] [kép] [kép]
    (A teló kamerája itt elég jól kiemeli, és a legrosszabb állapotot fotóztam, alacsony fényerőn. Egyelőre normál használat közben nem sokat veszek belőle észre)

Reményeim szerint a további használattól (első 100 óra) még javulást várok/várhatok.

@Renok:
    Ami az olvashatóságot illeti, nagyon pozitívan csalódtam. Bár ma csak 3 órát voltam gép előtt, teljesen olvashatónak tűnik minden. A hétvégén még tesztelgetem, és referálok róla.

@mindenki:
    Kérdésem is van, nevezetesen a HDR beállítás:

-Amíg a Windowsban (11) nem kapcsoltam be, játékok alatt nem volt elérhető az opció.
    - Ha bekapcsolom a HDR-t Windows alatt az folyamatosan az az aktív?
    - SDR-t akkor nem használunk böngészéshez sem?
    - Nem lehet olyat mint a TV-k esetében hogy addig SDR amíg nem kap HDR jelet és vált?
    -Van itt valami optimális beállítás?
    - Monitor oldalról jelenleg a HDR True Black 500 aktív és így is leesett az állam CP2077 alatt : [kép]

A nap végére szépen összebarátkoztunk, de még van mit finomítani a dolgokon :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés