- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Ma megérkezett a vas, és hát döcögősen indult a viszonyunk. Olyan szinten sávos volt a cucc, hogy adott szürke színnél mintha egy zebrát néztem volna (persze szürkéből). Simán zavaró volt böngészés közben is, nem is kellett teszt ábrákat nézegetni.
Hogyan fogalmazzak szépen ... nem voltam nyugodt
Fórumokról emlékeztem tanácsokra, hogy egy pixel refresh megoldhatja a dolgot, így rá is nyomtam. ( persze utána jutott eszembe, hogy nem fotóztam ki .... )
És igen, használt a dolog, bár a sávokat nem szüntette meg teljesen. [kép] [kép] [kép]
(A teló kamerája itt elég jól kiemeli, és a legrosszabb állapotot fotóztam, alacsony fényerőn. Egyelőre normál használat közben nem sokat veszek belőle észre)Reményeim szerint a további használattól (első 100 óra) még javulást várok/várhatok.
@Renok:
Ami az olvashatóságot illeti, nagyon pozitívan csalódtam. Bár ma csak 3 órát voltam gép előtt, teljesen olvashatónak tűnik minden. A hétvégén még tesztelgetem, és referálok róla.@mindenki:
Kérdésem is van, nevezetesen a HDR beállítás:-Amíg a Windowsban (11) nem kapcsoltam be, játékok alatt nem volt elérhető az opció.
- Ha bekapcsolom a HDR-t Windows alatt az folyamatosan az az aktív?
- SDR-t akkor nem használunk böngészéshez sem?
- Nem lehet olyat mint a TV-k esetében hogy addig SDR amíg nem kap HDR jelet és vált?
-Van itt valami optimális beállítás?
- Monitor oldalról jelenleg a HDR True Black 500 aktív és így is leesett az állam CP2077 alatt : [kép]A nap végére szépen összebarátkoztunk, de még van mit finomítani a dolgokon

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258