- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát most egy nagyon furcsa szituban vagyok. Beállítottam nagyjából a monitort, már tetszik a háttérfény is meg minden, gondoltam egyet és 280Hz-ről visszaváltottam 240Hz-re és mintha varázsütésre megszűnt volna a nyöszörgés (coil whine). Na ilyenkor mi a helyzet?
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván én nem ragaszkodom a 280Hz-hez mert semmi nem fogja kihajtani azt, én pedig nem is játszom olyanokkal amiben ez releváns lenne, csak most lett ez alapján igazán tanácstalan. Hogy akkor ez most egy "hibás" termék vagy fog-e ez romlani ha így használnám akár 240Hz-en vagy mitévő legyek?! Őrülten tanácstalan lettem ebben a témában most. 
Skynet258