- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
deva
tag
Reggel átvettem a 360Hz-es G6-ot, ma össz kb 2-3 órát tudtam használni, nagyjából beállítgattam, amit elvárnék tőle.
Egy szóval, zseniális, a régi 27" QHD IPS-em a közelébe se ér. Van olyan játék, ahol HDR-t az előző monitoron be se kapcsoltam, mert rosszabbnak éreztem, de ezen tök jól kijönnek a különbségek. a 360Hz még akkor is bőven érezhető, ha a játék maga 150 fps környékén megáll például. Előző monitor ugye 144 (165 overdrive) volt, szóval ez több, mint duplája.
VRR flickeringet sajnos azonnal megláttam, de VRR control megoldja. Input laggot nem figyeltem, mennyit okoz, talán már elég lassú vagyok hozzá, hogy ne is zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258