Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
deva
tag
Reggel átvettem a 360Hz-es G6-ot, ma össz kb 2-3 órát tudtam használni, nagyjából beállítgattam, amit elvárnék tőle.
Egy szóval, zseniális, a régi 27" QHD IPS-em a közelébe se ér. Van olyan játék, ahol HDR-t az előző monitoron be se kapcsoltam, mert rosszabbnak éreztem, de ezen tök jól kijönnek a különbségek. a 360Hz még akkor is bőven érezhető, ha a játék maga 150 fps környékén megáll például. Előző monitor ugye 144 (165 overdrive) volt, szóval ez több, mint duplája.
VRR flickeringet sajnos azonnal megláttam, de VRR control megoldja. Input laggot nem figyeltem, mennyit okoz, talán már elég lassú vagyok hozzá, hogy ne is zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258