Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nekem eddig nagyon bejön a monitor. 90cm-re állítottam az érzékelőt, nagyjából 85cm-ről nézem, 5 perc után kikapcsol, amint beülök elé már vissza is kapcsol. Érdekes, hogy csak 1-1 kézsuhintást nem lát meg, egész alakos ember kell.
A DSE az mit takar?
Magyar menüs alapból, ez is tetszett, bár nem volt feltétel, kipróbáltam a több féle hdr-t is játékok alatt, tényleg talán a Gaming hdr a legjobb, Hogwarts legacy, Stalker 2, Forza Horizon 5, viszont az sdr tartalmaknál néha van egy kis inhomogenitás vagy hogyan mondjam, pl youtube nézésekor ha nem 21:9 a videó akkor teljes képernyőn a klip mellett látni, mintha mozogna a fekete kicsit szürkésbe, de mondjuk még eddig nem volt ilyen monitorom, lehet ez normális. Máshol nem láttam ilyet, de mondjuk SDR tartalmam már nincs is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- AOC Q27P1 27" QHD (2560 1440) IPS Használt Monitor
- LG UltraWide 29WQ600-W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Skynet258