Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
bentami
csendes tag
Sziasztok. Reggel felébredtem, és bevillant a blackfriday értesítő az emagtól..
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Jelenleg egy MSI MAG27CQ VA 1440p 144Hz van, nagyon kíváncsi leszek mit mutat majd egymás mellett.. nem vagyok még biztos hogy megtartom a Dellt, de aztán lehet leesik az állam és elfogadom a kompromisszumokatVideokártya még nincs meg, 5070ti lesz.. ezért még az is forog a fejemben hogy ha már új monitor akkor 4k 32" kellene... De az meg már rontja az fluid élményt a top címekben..
Amúgy maga ez az akció elég kellemes szerintem, 44 el volt kedvezőbb mint a 2. legolcsóbb helyen.. (11 körül már elfogyott amúgy) Azert remélem nem hiba miatt visszaküldött gyári hibás darabokat adtak így
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Skynet258