Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bentami

csendes tag

Sziasztok. Reggel felébredtem, és bevillant a blackfriday értesítő az emagtól.. :U Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
    Jelenleg egy MSI MAG27CQ VA 1440p 144Hz van, nagyon kíváncsi leszek mit mutat majd egymás mellett.. nem vagyok még biztos hogy megtartom a Dellt, de aztán lehet leesik az állam és elfogadom a kompromisszumokat

Videokártya még nincs meg, 5070ti lesz.. ezért még az is forog a fejemben hogy ha már új monitor akkor 4k 32" kellene... De az meg már rontja az fluid élményt a top címekben..

Amúgy maga ez az akció elég kellemes szerintem, 44 el volt kedvezőbb mint a 2. legolcsóbb helyen.. (11 körül már elfogyott amúgy) Azert remélem nem hiba miatt visszaküldött gyári hibás darabokat adtak így :C

Új hozzászólás Aktív témák