Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
bentami
csendes tag
Sziasztok. Reggel felébredtem, és bevillant a blackfriday értesítő az emagtól..
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Jelenleg egy MSI MAG27CQ VA 1440p 144Hz van, nagyon kíváncsi leszek mit mutat majd egymás mellett.. nem vagyok még biztos hogy megtartom a Dellt, de aztán lehet leesik az állam és elfogadom a kompromisszumokatVideokártya még nincs meg, 5070ti lesz.. ezért még az is forog a fejemben hogy ha már új monitor akkor 4k 32" kellene... De az meg már rontja az fluid élményt a top címekben..
Amúgy maga ez az akció elég kellemes szerintem, 44 el volt kedvezőbb mint a 2. legolcsóbb helyen.. (11 körül már elfogyott amúgy) Azert remélem nem hiba miatt visszaküldött gyári hibás darabokat adtak így
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED GAMING MSI 321UPX QD-OLED
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Skynet258