- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról... -
cookiemonster
csendes tag
''Milyen szakképesítési vannak? Tudás? Az kevés. Papír van róla? Nincs? Akkor sajnálom.''
Ha valahol így fogadnak, szerintem minél gyorsabban húzz el onnan - kb ilyen a vezetőség hozáállása mindenhez és mindenkihez. Komolyan sajnáltad, hogy nem vettek fel???miért nem hackeltél valami diplomát? -
Satan-Claus
senior tag
Bocsi Nimrod, de az én fogalmaim szerint, ha valaki letölt a net-ről egy keylogger, vagy egy dos-attacker-t attól még nem lesz hacker. Tudtommal az ilyen típusú emberekre az elterjedt szó a ''script kiddey''. Egy igazi hacker-nek az assembley a második anyanyelve, saját maga írja a szoftvereit, és nem kérkedik azzal egy fórumban, hogy ''amikor én még hacker voltam''... :(
Ezt a töltsük le oszt használjuk tudást pedig kb. 1 hét alatt el lehet sajátítani, és nem szükséges hozzá 100k-s Borland vizsga, csupán egy ilyenekre specializálódott site-ot kell megkeresni az 500000-ből... -
khalox
őstag
Ismerős sajgás a tiéd.. de igazából nem hiszem, hogy olyan nagyon kétségbe kellene esni emiatt. A korosztályod pont az, aki végigélte a C64 - 386 - Pentium + Internet - ''szuperPC'' sort.
Most, hogy rengeteg ember így vagy úgy kapcsolatba került a számítógéppel, egy csomó lesz, aki FELHASZNÁLÓ - mégis mélyebb tudást tulajdonít magának. És nagy a szája. Ez egyre inkább így lesz. Azonban a tapasztalatod, a tudásodat a ''felhasználás'' nem pótolja senkinél. Ha komolyan kell foglalkozni egy területtel, akkor az úgyis olyan speciális idővel, hogy senki a nyomodba sem érhet, csak aki ugyanazzal foglalkozik (és általában ugyanott). -
KERO_SAN
aktív tag
Pf.:)
Sztem itt egyaltalan nem arrol van szo, hoy ki mit, tud, ki hogy jarat le vkit, hanem arrol,hogyha vki kepes erre, akkor nem kerkedik vele, nem meseli funek- fanak, es nem tartja magat hackernek, legalabbis nem probalja meg allandoan azt bizonygatni, mekkora profi...hu de jo hosszu mondat lett..:) -
Insider
csendes tag
Azért manapság amikor a Net szinte mindenki számára elérhető ez nem igazán lehet hivatkozási alap. Igazából csak angolul kell tudni ahhoz, hogy a világ összes tudása a Tiéd legyen. És ez a programozással kapcsolatban hatványozottan igaz. Akinek nem megy annyira az angol, annak meg ott van pl. a Prog.Hu, bár utóbbi nyilván nem veheti fel a versenyt a Neten elérhető összes angol információval.
Persze mindehhez még szorgalom is kell, meg folyamatos tapasztalatszerzés, de ezt a világ semmilyen tanfolyama nem fogj megcsinálni helyetted. -
Superman
nagyúr
Nem az volt a téma, de én nem is azt fejtegettem, hogy ki mennyit játszik, hanem azt, hogy a játék elveszi az időt az esetleges tudás megszerzésétől, amit autodidakta módon is csinálhatsz. Ez viszont fáradtságos lehet, ellentétben a játékkal. Gondolom hacker ismeretekre is csak úgy tehetsz szert, ha mélyen ismered az oprendszerek lelkivilágát, a hálózatokat, stb és gondolom egy kis programozási ismeret sem árt. Szóval én ilyen megvilágításban gondoltam, amit leírtam.
A munkahelyre visszatérve: van ellenpélda is. Sok munkáltató (bár ők vannak kevesebben) tudást kér és nem papírt. Ismerek olyan gyereket, aki jobban tud nálam C++ - ban programozni, holott ''hivatalosan'' sohasem tanulta.
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest