- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Passzív hacker voltam, tehát nem törtem be sehova hogy kárt okozzak. Volt olyan pl. hogy egyik volt sulimban segítettem kiépíteni a védelmi rendszert (elég primitív módon, csak tanácsokat adtam).
De pl. gimiben volt a könvtárban egy gép, ahol sok tanár a dolik kérdéseit csinálta. Na erre szépen eldugtam egy keyloggert (billentyűzetleütés figyelő program) amit észre sem vettek, még igazi szakemberek sem. A program sajna elég régi volt és primitív, úgyhogy szórakoztam vele, mire rendesen eldugtam. Utána letöröltem. Egy fél évvel később egy barom ugyanazt a progit letöltötte a netről, a suli gépeinek egy részére fölrakta de olyan béna módon hogy jaj! A progit persze észrevették, engem fegyelmire küldtek (ahol jól lejárattam az infotanáromat bizonyítva, hogy ő bizony egy balfék), a balhét elvittem (nem tudtak semmit sem rámbizonyítani, csak hogy egy ártalmatlan progit felraktam), aki meg felrakta az meg vígan röhöghetett. Pedig tudtam, hogy ki volt, de nem köptem be. Ja és a fegyelmi eredménye egy program felrakásáért: fél éves eltiltás az iskola gépeitől és szigorított megrovás.
Ma fősulira járok és szarok az egészre. :DD
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest