Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Aktív témák
-
cookiemonster
csendes tag
Valahol olvastam az UNIX egyik ősatyjáről, aki az első hackerek között van nyilvántartva: haverokkal nyomult egy kínai v. koreai étteremben és felötlött benne: miért kell két pálcikával túrni a kaját? Miért pont kettő? Kipróbálta 3-al és ment...kipróbálta 4-el és ment. hatig jutott az ürge és később leírta: szerinte ez az igazi hacker magatartás: a széles körben elfogadott normák felülvizsgálata, amikor megkérdezed: lehet-e ezt máshogy v. jobban, csinálni, mint ahogy most csinálják? és megpróbálod..és ha sikerül, közzéteszed. Utána egy ismerőse 8:DDD evőpálcikával kajálta a kínait...de ő már nem igazi hacker, mert egy ismert probléma megoldását fejlesztette tovább mennyiségi szempontból.
-
cookiemonster
csendes tag
Hööö..jelenleg egy IT cégnél dolgozok, úgy, hogy 0 papírom van bármilyen szt. ismeretből. Van egy közgázos diplomám, tudok angolul és előadtam, hogy miket csináltam eddig (csak szerényen), illetve hogy bármit várnak, azt meg tudom tanulni. ennyi. októberben lesz 10 hónapja, hogy felvettek. bár lehet, hogy csak mákom volt...
de szerintem érdemes megpróbálni. az olyan cégeknél, ahol tényleg értelmes munkát kell végezni, az esetek 99%-ban csak a HR-es liba aggódik a papír miatt. ha beszélsz egy szakértővel, és érted a dolgod, már felvettek. -
cookiemonster
csendes tag
''Milyen szakképesítési vannak? Tudás? Az kevés. Papír van róla? Nincs? Akkor sajnálom.''
Ha valahol így fogadnak, szerintem minél gyorsabban húzz el onnan - kb ilyen a vezetőség hozáállása mindenhez és mindenkihez. Komolyan sajnáltad, hogy nem vettek fel???miért nem hackeltél valami diplomát?
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest