Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
cookiemonster
csendes tag
Valahol olvastam az UNIX egyik ősatyjáről, aki az első hackerek között van nyilvántartva: haverokkal nyomult egy kínai v. koreai étteremben és felötlött benne: miért kell két pálcikával túrni a kaját? Miért pont kettő? Kipróbálta 3-al és ment...kipróbálta 4-el és ment. hatig jutott az ürge és később leírta: szerinte ez az igazi hacker magatartás: a széles körben elfogadott normák felülvizsgálata, amikor megkérdezed: lehet-e ezt máshogy v. jobban, csinálni, mint ahogy most csinálják? és megpróbálod..és ha sikerül, közzéteszed. Utána egy ismerőse 8:DDD evőpálcikával kajálta a kínait...de ő már nem igazi hacker, mert egy ismert probléma megoldását fejlesztette tovább mennyiségi szempontból.
-
cookiemonster
csendes tag
Hööö..jelenleg egy IT cégnél dolgozok, úgy, hogy 0 papírom van bármilyen szt. ismeretből. Van egy közgázos diplomám, tudok angolul és előadtam, hogy miket csináltam eddig (csak szerényen), illetve hogy bármit várnak, azt meg tudom tanulni. ennyi. októberben lesz 10 hónapja, hogy felvettek. bár lehet, hogy csak mákom volt...
de szerintem érdemes megpróbálni. az olyan cégeknél, ahol tényleg értelmes munkát kell végezni, az esetek 99%-ban csak a HR-es liba aggódik a papír miatt. ha beszélsz egy szakértővel, és érted a dolgod, már felvettek. -
cookiemonster
csendes tag
''Milyen szakképesítési vannak? Tudás? Az kevés. Papír van róla? Nincs? Akkor sajnálom.''
Ha valahol így fogadnak, szerintem minél gyorsabban húzz el onnan - kb ilyen a vezetőség hozáállása mindenhez és mindenkihez. Komolyan sajnáltad, hogy nem vettek fel???miért nem hackeltél valami diplomát?
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest