- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cookiemonster
csendes tag
Valahol olvastam az UNIX egyik ősatyjáről, aki az első hackerek között van nyilvántartva: haverokkal nyomult egy kínai v. koreai étteremben és felötlött benne: miért kell két pálcikával túrni a kaját? Miért pont kettő? Kipróbálta 3-al és ment...kipróbálta 4-el és ment. hatig jutott az ürge és később leírta: szerinte ez az igazi hacker magatartás: a széles körben elfogadott normák felülvizsgálata, amikor megkérdezed: lehet-e ezt máshogy v. jobban, csinálni, mint ahogy most csinálják? és megpróbálod..és ha sikerül, közzéteszed. Utána egy ismerőse 8:DDD evőpálcikával kajálta a kínait...de ő már nem igazi hacker, mert egy ismert probléma megoldását fejlesztette tovább mennyiségi szempontból.
-
cookiemonster
csendes tag
Hööö..jelenleg egy IT cégnél dolgozok, úgy, hogy 0 papírom van bármilyen szt. ismeretből. Van egy közgázos diplomám, tudok angolul és előadtam, hogy miket csináltam eddig (csak szerényen), illetve hogy bármit várnak, azt meg tudom tanulni. ennyi. októberben lesz 10 hónapja, hogy felvettek. bár lehet, hogy csak mákom volt...
de szerintem érdemes megpróbálni. az olyan cégeknél, ahol tényleg értelmes munkát kell végezni, az esetek 99%-ban csak a HR-es liba aggódik a papír miatt. ha beszélsz egy szakértővel, és érted a dolgod, már felvettek. -
cookiemonster
csendes tag
''Milyen szakképesítési vannak? Tudás? Az kevés. Papír van róla? Nincs? Akkor sajnálom.''
Ha valahol így fogadnak, szerintem minél gyorsabban húzz el onnan - kb ilyen a vezetőség hozáállása mindenhez és mindenkihez. Komolyan sajnáltad, hogy nem vettek fel???miért nem hackeltél valami diplomát?
Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest