Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valaha tanulgattam a hacker szakmát (az igazi hacker szakmát: vagyis aki mindent ismer egy PC-vel kapcsolatban) és néhány levelezőlistának is tagja voltam. Szar látni, hogy mára mindenki keményen koptatja a billentyűket, de ha pl. meg kell nyitnia egy fájlt akkor ''Azt hogy kell?''.
Aztán abbahagytam, mert nem volt pénzem (most sincs) beszerezni komolyabb gépet és mobilt meg rendesen lemaradtam (Java programozáshoz is már egyre komolyabb gépek kellettek. De akkor is folytatom, legfeljebb 10 év múlva már csak néhányan tudjuk komolyabban használni ezeket a játékszereket.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest