Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valaha tanulgattam a hacker szakmát (az igazi hacker szakmát: vagyis aki mindent ismer egy PC-vel kapcsolatban) és néhány levelezőlistának is tagja voltam. Szar látni, hogy mára mindenki keményen koptatja a billentyűket, de ha pl. meg kell nyitnia egy fájlt akkor ''Azt hogy kell?''.
Aztán abbahagytam, mert nem volt pénzem (most sincs) beszerezni komolyabb gépet és mobilt meg rendesen lemaradtam (Java programozáshoz is már egyre komolyabb gépek kellettek. De akkor is folytatom, legfeljebb 10 év múlva már csak néhányan tudjuk komolyabban használni ezeket a játékszereket.
Aktív témák
Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest