- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Passzív hacker voltam, tehát nem törtem be sehova hogy kárt okozzak. Volt olyan pl. hogy egyik volt sulimban segítettem kiépíteni a védelmi rendszert (elég primitív módon, csak tanácsokat adtam).
De pl. gimiben volt a könvtárban egy gép, ahol sok tanár a dolik kérdéseit csinálta. Na erre szépen eldugtam egy keyloggert (billentyűzetleütés figyelő program) amit észre sem vettek, még igazi szakemberek sem. A program sajna elég régi volt és primitív, úgyhogy szórakoztam vele, mire rendesen eldugtam. Utána letöröltem. Egy fél évvel később egy barom ugyanazt a progit letöltötte a netről, a suli gépeinek egy részére fölrakta de olyan béna módon hogy jaj! A progit persze észrevették, engem fegyelmire küldtek (ahol jól lejárattam az infotanáromat bizonyítva, hogy ő bizony egy balfék), a balhét elvittem (nem tudtak semmit sem rámbizonyítani, csak hogy egy ártalmatlan progit felraktam), aki meg felrakta az meg vígan röhöghetett. Pedig tudtam, hogy ki volt, de nem köptem be. Ja és a fegyelmi eredménye egy program felrakásáért: fél éves eltiltás az iskola gépeitől és szigorított megrovás.
Ma fősulira járok és szarok az egészre. :DD -
Nimrod
addikt
Tehetek én arról, hogy nem vagyok milliomos?! A Borland tanfolyamok árai igencsak borsosak (140000Ft), az ECDL-t meg úgy tettem le, hogy csak vizsgáztam. Semmi tankönyv vagy egyéb hülyeség nem volt és gimis infotanáraim is nagy szarok voltak. És mi az a bizonyos kor? Merhogy én még csak 20 vagyok!
Aktív témák
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest