- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Satan-Claus #39 üzenetére
Hexaeditor nélkül mégis hogy akarsz buherálni egy assembly fájlt (meg Soft-Ice nélkül, hogy tudd, mit keresel)? Egy piti kis dos-os képnéző forráskódja olyan hosszú, mint a fene! Kinek van türelme végignézni (én is csak eleinte néztem végig 1-2-őt)?! Soft-Ice-al megadod a hivatkozást és a ha program amit berhelsz meghívja a megadott hivatkozást, akkor már csak egy hexaeditor kell (lehet anélkül is, de csak óvatosan). Azért kössz, hogy nem lamereztél le a csatornáig. :DDD
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #39 üzenetére
A ''Die Hard Nakatomi Plaza'' című játékot is úgy lehetett megváltoztatni, hogy kikerested az autoexec.cfg fájlt és amit akartál azt átírtad 1 - re (enable), ill. 0 - ra (disable). Persze ez nem a forráskód visszafejtése.
Nincs mindenki olyan programozói ismeretek birtokában, hogy átírja a teljes SoF2 - őt, mint én. :DD :DD :DD
Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest