- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én csak idén diplomázok, és először egy ''céges'' melót szeretnék némi tőke-és piaci ismeretszerzés céljából.
De ha komolyan gondoljátok, akkor szívesen segítek, és be-bedolgozhatok a mendzsmentbe, vagy mondjuk mint java fejlesztő.( Bár ha nem muszáj akkor a programozást kihagynám, egyrész mert ismerem a korlátaimat ezen a téren, másrész pedig jobb vagyok humán és gazdasági ügyekben, lévén mint gazdasági informatikus fogok végezni.) -
Satan-Claus
senior tag
Én is ezt mondom. Ezeket a hexás trükközéseket bárki megcsinálhatja, de erre távolról sem lehet mondani, hogy ''belenyúltam a progiba'', urambocsá hackerkedtem...
Figyi SM, lécci fejtsd már vissza nekem a WinXp-t is :)! ha kell fizetek is érte :D
Vagy inkább nyissunk egy közös boltot. Te visszafejtesz, én meg kaszálom a lóvét mint Tom Krúz, és Dasztin Hoffman a Rain Man-ben. :D:D:D -
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról... -
-
Satan-Claus
senior tag
Bocsi Nimrod, de az én fogalmaim szerint, ha valaki letölt a net-ről egy keylogger, vagy egy dos-attacker-t attól még nem lesz hacker. Tudtommal az ilyen típusú emberekre az elterjedt szó a ''script kiddey''. Egy igazi hacker-nek az assembley a második anyanyelve, saját maga írja a szoftvereit, és nem kérkedik azzal egy fórumban, hogy ''amikor én még hacker voltam''... :(
Ezt a töltsük le oszt használjuk tudást pedig kb. 1 hét alatt el lehet sajátítani, és nem szükséges hozzá 100k-s Borland vizsga, csupán egy ilyenekre specializálódott site-ot kell megkeresni az 500000-ből...
Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest