Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest