Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról...
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest