- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spst
csendes tag
Én tapasztalataim alapján javasolnám, hogy a K2 lábai közé ne tervezett vezetőket érdemes lenne elkerülni. Szépen elkerülhető az R2-K2/4 és a P1/3-K2/8az U1 alatt.
Én elkerülném, hogy az U4 és az U3 vezetékei (piros-kék) a nyák két oldalán egymás felett fussanak.
Én az U2, U4 és U5 forrasztási pontjainál oldalirányba vezetném ki a vezetőket, hogy nagyobb távolság legyen a vezetők között. Az U5 és K1 (piros) vezetőt kicsit távolabb vinném a az U4-K1 (kék) vezető forrasztási pontjától.
Én nem látom, hogy hol csatlakoztatod a tápot a panelhez, mert nem szerepel a kapcsolási rajzon. Csak feltételezem, hogy az U1 USB-jén keresztül kap tápot a panel, jól gondolom? Ha így van, akkor rendben van.
Amúgy szerintem kis munkával és finomításokkal ezt egyoldalas nyákon is meg lehet csinálni és akkor vastagabb réz fóliásat használnék.
Remélem segítek az észrevételeimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged