- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Wiser:
Azt vettem észre hajnalban, hogy valami a hőfokot 22,5 fokra emelte 21-ről (lehet, hogy én voltam béna és a termosztáton többször tappintottam a gombra és így boost lett belőle), de nem is ez a lényeg, hanem azt vettem észre, hogy annyira fűt a kazán, hogy az előremenő víz már 68 fok körül van a visszatérő is olyan 65 fok körüli. Visszavettem, lekapcsoltam, lehűlt.
Délelőtt én emeltem a termosztáton a hőfokot 21-ről 21,5-ra és egy kis idő múlva pedig azt vettem észre, hogy már 22,3 fok van a szobában és az előremenő megint 60 fok fölötti és a visszatérő víz is 56-58 fok körüli.
Normális működés ez szerintetek? Nem tudom, hogy mitől kergült meg hirtelen, de egyébként többször volt olyan érzésem mintha egy kicsit túlfűtene és utána leáll, majd amikor már esik a hő, akkor kapcsol vissza. Ezzel szemben a Tado kb 0,1 fokkal fűt fölé és inkább leállás nélkül keringtet, akár 28 fokos vizet is (esetleg egy kicsit ráfűt).
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kihalt laktanyák, katonai objektumok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest