Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Akartam egy kis pénzt...
Diákhitel....
2002 szeptemberében vettem fel először, 1999ben kezdtema sulit, jahm es nem kredites es volt egy felevem is passziv meg a hiteligenyles elott.
tehat osszesen elso hiteligenylesemig 2 aktiv 1 passziv majd 2 aktiv felevem volt.
Ez lenne a 4. felev mikor kapnam, es szerintem jogosult is vagyok ra, erre ezt irjak:
''
A rendszerünkben nyilvántartott adatok alapján a Diákhitel felvételére a továbbiakban ezen a szakon nem jogosult, mivel hiteligénylési ideje már nem teszi azt lehetővé üzletszabályzatunk értelmében. Azonban rendelkezésére áll még 4 félév passzív hiteligénylési idő. A passzív hiteligénylési idő azt jelenti, hogy abban az esetben, ha be van iratkozva az intézménybe, és még nem használta fel passzív hiteligénylési idejét, nem kell megkezdenie a törlesztést''
Mit tegyek?A poen, hogy tavaly ugyanez volt a gondom akkor is ott mondogattak hogy nem jár, nem jár, aztán mégis.Segítsen már valami okos emberke?!!!:F
Aktív témák
Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest