Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha még hozzáteszem, hogy ekkorra már volt a Combo csomagterében vagy egytonnányi gépalkatrész az érzékenyebb fajtából, ami nemcsak az autó menetdinamikáját rontotta, de illett vele vigyázni az áthibáknál is, mert összértékben meg volt vagy 40k EUR, akkor pláne nem volt annyira vicces a dolog. Mindegy, megálltam, megnéztem alaposan a navin, merre kell menni (ezt mulasztottam el indulás előtt, de akkor örültem, hogy a lengyel kollégák végre bepakoltak, meg hogy az autó nem ült le végleg a súly alatt), visszaállítottam északot északra, és onnét rendben voltunk. Buktam ugyan vagy 1,5-2 órát, de az kétségtelen tény, hogy szép helyeken jártunk.
Ja, karbantartó kolléga azért nem vezetett, mert előző nap géphiba miatt is este későig dolgozott, meg amikor hazaértünk, még neki kellett beszerelnie az alkatrészeket, hogy végre mehessen minden, szóval nem csak az én napom volt elbaszva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mindenesetre megtanultam, hogy térképet indulás előtt nézünk mindig, és kétszer ellenőrizzük, hogy merre van észak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)