- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A kifejezésmód választékossága adott intervallumban mozog, és aktuális pozíciója többnyire hűen tükrözi pillanatnyi lelkivilágomat. Hangulatomat. Kedvemet.
A szófosás kifejezésből pedig simán materializálódhat ezen enyhén korholó hangnemű, ugyanakkor az összeszokott társaság számára világosan humorosnak kihallott betűsor.
A gyomorégést hősies módon kezeltem, ledöntöttem egy óriás bögre limonádét, amitől még savasabb lett a gyomortartalmam. Gyorsan orvosoltam egy fél kupica whiskey-vel, ami köztudottan gyomorsavtermelést okoz, tehát jelenleg remekül viseli magát a gyomrom, mert a rettenetes sokkhatáshoz képes már csak jobb jöhet neki.
Meg talán így még elemésztem a maradékot is mire bekerülök az ágyba. Természetesen ma is tök egyedül. A tökömmel egyedül. Ez a Lisa Kudrow meg bájos csaj, csak túl magas hozzám. Ez az egyetlen problem. 
csacsi: Úgy látom ez a tipikus albán szamár

öreg: az
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Rendszergazda topic
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest