Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
biztosan így van
különösebben nem izgat a dolog.
valamit kéne már kezdeni, lehet elnézek a városba, de nemhiszem hogy sok élet lenne bent...."Egyébként tény, hogy bennem az a kép alakult ki, hogy Whaskes szeret iszogatni.
Ez gond?"nemgond, csak tudod az emberek többsége "zugivó"(habár itt a ph-n nem túl szembeötlő)
én legalább ha jó a kedvem, akkor adok neki egy kis hangot, ezáltal aki olvassa jeles, tartalomdús írásaimat, egy kicsit talán elmosolyodik rajta, hogy de hülye ez az állat. 
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
mért, te sem ittál akkor annyira.
egyébként ittam én, a pálesz kemény volt egy kicsit, pl most nem iszok, biztos azért mert veled beszélgetek. 
bármennyit alszok nem megy a teljesítmény rovására. feltudom magam pörgetni könnyű szerrel, csak kicsit egészségtelen
holnap meg valamikor 3 ra kell asszem benézni az eskolába. -
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Ved meg az 5.1-es ketyerét, egy nyalókát és 2-3 cső kukoricát.
Ha örül neki, akkor elő a nyalóka és nyalhat, mindenki bódog...
Ha nem örül neki, elő a kukorica, bemorzsolni a sarokba, térdelni....-hozzáteszem, senki se nem bódog- de hátha a kukoricáról előbb vagy utóbb ráfanyalodik az 5.1 ketyere, oszt akkor öröm, jöhet a nyalóka.......
no, szóval komolyra fordítva a szót a nyalókából baj nem lehet, ennyit tudtam segíteni, a többit néked kell megódanod

-
válasz
csapos2
üzenetére
csecses kedves menyecske, az lenne csak kedvemre

Deathjay^: Bőven elég nekem az az 1 asszony is aki van, nem vagyok én telhetetlen, piát azt meg rágja a szarvas, attól a sok bugyborékolástól úgyis csak rámjönne a pisilhetnék, oszt gyakrabban kéne tőle szaladgálni, mintha söröznék
-
-
Thrawn
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Maximum egy szúrást érezhet, utána lebénul és semmit nem érez(het elvileg).
Lehet szerencséje van a kis piszoknak, ott grasszál a pók előtt de Szpájdi rá sem hederít. Sebaj, idővel megjön az étvágy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: én nyitott ablaknál alszom, nincs még olyan hideg
mod: várunk még valakit?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Aludni jól aludtam, főleg azután, hogy megérkeztek a drágáim. Csak az a baj, hogy Réka már 6-kor kukorékolt. Így az az 5 óra alvás nekem speciell kevésnek bizonyult.
Nutella: szeretem barnakenyérre kenni, úgy nagyon fincsi. Kedvesem a palacsintába töltve szereti. A gyerekek vhogy rá se szoktak. -
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nutella az nem jó
. Nem szeretem se a túl édes se a túl íztelen dolgokat.
Van egy osztálytársam pl aki vega, sajnálom szegényt, nme tudja mi a jó.
Én húst eszek hússal, pedig álltólag mindenevők vagyunk. De ha izlésről beszélünk én mennék inkább ragadozónak.
Azért gondolom te se a nutellától lettél akkora ''nyúl'', mint amekkora vagy
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Szalma egy üde színfolt volt. Mindig nyugodt, mindig segítőkész, néha azon gondolkodom, ő valójában nem is létezett, hisz ennyire konfliktusmentes embert még életemben nem láttam.
Azt hiszem ő írt rendszeresen of fmóddban, és mindne üzenete végén oda volt tán írva, hogy Szerettel: Szalma. (de lehet üdvözlettel volt...) -
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
faster, Szalma, rog.
faster a pholtopik miatt ment el, ha jól emlékszem, Szalma szülés miatt (?), rog-ot nem tudom. Ők csak úgy eszembe jutottak, de még milyen sokan vannak. Meg olyanok is, akiket néha ugyan látni, de régen sokkal aktívabbak voltak, sokkal inkább hozzájárultak a fórum képének kialakításához.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

majd egyszer ha megint összefutunk, akkor beszélgetünk a témáról, inhüvelygyulladást kapok a sok gépeléstől (vagy azt csak nők kaphatnak?
) megyek filmetnézni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a010.gif)