Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
A parasztságnak is megvannak a maga határai, ha holnap nem jön meg a pénzem, akkor naaaagy-nagy negativ feedbacket fog kapni egy kolléga.
Az X1900GT-ről van szó, amit Hammon korrektül legariztatott, kiderült nincs vele hiba. Neki van egy ismerőse, aki át szokta venni a használt cuccokat, beszámít. Felvettem vele a kapcsolatot, mondtam, hogy van ez a kártya, ennyi adna érte, ok. Majdnem 1 hét csend, érdeklődök, hogy mi van, kéne a pénz, vagy a kártya. Közben írtam Hammonnak is. Srác írja, hogy 5 perce vette át a karit. Hammon azt írta fél órával később, hogy már napok óta nála van.
Itt kezdett gyanús lenni. Adtam számlaszámot csütörtökön, azt mondta, pénteken utalja a pénzt. Ma sem jött meg. Reggel írtam neki, volt online azóta, nem válaszolt.

Bármilyen hihetetlen, de nem áll itthon a pénz, szeretném már megkapni.
Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen egeret válasszak?
- Facebook és Messenger
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- További aktív témák...
- Garis! Hisense 55E7Q 139CM Qled Smart 4K TV
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- UNIQUE SHELL ergonomikus, szövet irodai szék
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest