Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem
Aktív témák
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy ruhás topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)