- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem -
akasp
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a szarodában?
-
akasp
senior tag
hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
(nepattogj te pattogo gizmó)