Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem -
akasp
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a szarodában?
-
akasp
senior tag
hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
(nepattogj te pattogo gizmó)