- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tegnap délután után komolyan elgondolkodtam rajta, hogy topicot váltok, vagy egyszerűen elhúzok a picsába, látom sokaknak nem tetszik a stílusom, vagy a modorom vagy csak a folyamatos jókedvem zavar egyeseket, és persze akkor amikor nem vagyok nemtom, nem értem az embereket komolyan. Mer az még rendesen jól esik ha itt cinkeljük egymást, az egyenesen szükséges, mert így visszavesz kissé az egómból
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
Csernus Vladi segíccs kérlek át a traumán 
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
Csernus Vladi segíccs kérlek át a traumán