- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Apika
addikt
-
lesaux
veterán
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
-
Apika
addikt
-
slug
senior tag
Twollah Wanted!
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Szurkolok Neked, hogy felépüljön! De az a baj, hogy ott az ember csak leépül a körülmények miatt...

-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
lesaux
veterán
-
PeliScan
addikt
Ezt télleg nem hiszem el: http://www.index.hu már 8 perve elmúlt éjfél, és még mindig vasárnap van az Indexen meg a nexuson is... hogyhogy nem automatizált ez..?

-
nap
addikt
Nem tudjátok, hogyan lehet fényképek széleit ''összemosni''?
Egymás mellett lenne 4-5 fénykép, de nem panorámakép. Csak kicsit el kéne kenni mindegyik szélét, hogy passzoljanak egymáshoz.
Kb. mint itt:
http://www.ftc.hu/images/fejlec_rt.jpg
A Paint Shop Pro 7-et már megvettem, csak nem értek hozzá. Remélem, azért megoldható vele, amit szeretnék.A layerek hasznalataval viszonylag konnyen abszolvalhato a feladat.
(Konkret segitseget sajnos nem tudok adni, a psp layerkezelese az orok rejtelyek kategoriajaba tartozik nalam.
) -
slug
senior tag
Na jól van, megyek aludni, mert holnap suli! Jóéjt mindenkinek aki még fennvan!
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
Az lenne az igazi, hogy valaki támogassa őket pénzzel, több embert beveni a szerkesztőségbe, és így kevesebb munka lenne a vállukon.
-
slug
senior tag
Új reklám a PH!-n, a TFT monitoros!
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
Csináljunk népi kezdeményezést, hogy újra menjen a szánalmas.hu.
-
PeliScan
addikt
-
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Aki a http://www.szanalmas.hu befejeztéről érdeklődött, annak itt van egy párbeszéd (persze nevek nélkül)
K: - Szánalmassal mi történt?
V: - Bezártuk!
K: - Miért?
V: - Hát elég volt, már több mint egy éve csináltuk.
K: - Beleuntatok?
V: - Sok energiát elvitt.Aki még szívén viseli a Száni sorsát...

http://hologramember.uw.hu
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9100511&uq=37 -
twollah
nagyúr
Aki a http://www.szanalmas.hu befejeztéről érdeklődött, annak itt van egy párbeszéd (persze nevek nélkül)
V: - Sok energiát elvitt.Kicsit több infót is adhattak volna.
Elhiszem, hogy sok energiát elvisz egy ilyen oldal készítése, de lehetett volna lassabban is frissíteni. -
slug
senior tag
-
lesaux
veterán
-
PeliScan
addikt
V: - Sok energiát elvitt.Hol hallottad?

-
PeliScan
addikt
Egymás mellett lenne 4-5 fénykép, de nem panorámakép. Csak kicsit el kéne kenni mindegyik szélét, hogy passzoljanak egymáshoz.
Kb. mint itt:
A Paint Shop Pro 7-et már megvettem, csak nem értek hozzá. Remélem, azért megoldható vele, amit szeretnék.Megvetted? Csak ezért? Van 30-day trial is!
Amúgy én elég régóta használom, de szerintem ilyen opció (kér kép egybemosása) nincs benne. Talán a v8ban..? -
slug
senior tag
V: - Sok energiát elvitt. -
lesaux
veterán
Kb. mint itt:
A Paint Shop Pro 7-et már megvettem, csak nem értek hozzá. Remélem, azért megoldható vele, amit szeretnék. -
neduddki
nagyúr
H!I
'93 decembereben esett meg! Egy srac visszacsuszott hozzank betegseg miatt a 3. felevre. Ne volt egy hulye gyerek. Csakhat volt egy kedves tantargy a hotan, meg annak oktatoja. Megramolta a potzh-n is a sracot. A srac beult a Ladajaba leautozott Balatonhoz majd beleugrott. Kocsit gyorsan megtalaltak a gyereket kerestek egy darabig mire elokerult a jeg alol. Utanna mar kicsit emberibb volt a hozzaallas a vizsgakhoz! Szorny hogy ez kelelt hozza.
udv
neduddki -
slug
senior tag
Jeges!
Lejött a film? Tök állat, mihamarabb nézd meg! -
PeliScan
addikt
Elegem lett a lencséből.Lágyat nem hordhatok a cilinderek miatt, a keményet meg bár sztkra kaptam, a dokinő nem segített , mikor azt mondtam, nem látok vele igazán jól.Meg csaka vacakolás van vele.Szemüveget utálom.A számítógépes mérőeszköz meg úgyis megmutatja hazudok-e.(Egyébként is , miért hazudnék, ha eleve jól látok majd.)
Reméklhetőleg semmiféle szemüvegre nem lesz szükségem, legrosszabb esetben fél dio fog visszamaradni.Hát soxerencsét!
télleg, már csak az önös érdekemből is, mert ha sikeres műtéteket látok majd magam körül, talán én is belevágok.
Nekem is cilinderes a szemem, nekem is azt mondta a doki, h csak félkemény lehet, több mint másfél évig szenvedtem is vele, majd amikor nagyon mondtam neki, adott egy fél dioptriával nagyobb, cilinder nélküli lágyat, már egy éve, és teljesen jó!
-
tildy
nagyúr
Elegem lett a lencséből.Lágyat nem hordhatok a cilinderek miatt, a keményet meg bár sztkra kaptam, a dokinő nem segített , mikor azt mondtam, nem látok vele igazán jól.Meg csaka vacakolás van vele.Szemüveget utálom.A számítógépes mérőeszköz meg úgyis megmutatja hazudok-e.(Egyébként is , miért hazudnék, ha eleve jól látok majd.)
Reméklhetőleg semmiféle szemüvegre nem lesz szükségem, legrosszabb esetben fél dio fog visszamaradni. -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Az nem rossz... de azért kell még hozzá hordani szemüveget is, nem? Pl olvasáshoz, vezetéshez? (tudom, Te csak repülőt
) Miért vállalkozo la műtétre..? Nagyon zavar a kontaklencsi? -
tildy
nagyúr
izé, na a középsőt(3.).Fentebb lentebb is beállhat , de ha a piros vonal felett látok csak , akkor vagy újraműtik, vagy pénz vissza.
-
tildy
nagyúr
Jobb: -5.50 D/-2.50 cyl visus:0.9 (azaz 90%-os)
Bal:-4.25 D/-2.25 cyl visus:1.0 (100%)
Műtét utána piros vonal alatt kell látnom, kb. a piros vonal alatti 2-t fogom még jól látni, az 5-ből. -
PeliScan
addikt
-
tildy
nagyúr
-
PeliScan
addikt

Nah ki szeretne kissziszákat?
Most születtek, még melegek, ropogósak!
Épp ezért az első elviteli turnus kb 1 hónap múlva aktuális.
Komolyan, aki BP, Újpest, akit érdekel megnézheti, viheti vmelyiket... vagy az összeset. 
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
Már az összeset elhoztam korábban.Csak ásványvíz, törülköző , pézsé, klotyópapír + dove volt benn.

Ne kerüljetek be pszichóra soha.És szurkoljatok nekem, hogy felépüljön, hogy fel akarjon épülni.
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
Most nmrég hallottam, hogy öngyilkos lett egy 25 éves férfi a BME kertjében, öngyilkos lett

-
slug
senior tag
-
jeges
senior tag
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
jeges
senior tag
-
twollah
nagyúr
Pilledtem egy kicsit, erre eltűnt az a két topic.
-
slug
senior tag
Jeges!
Leszedted a filmet? És ha igen, megnézted? -
PeliScan
addikt
Köszi!

Az S100ról kerestem gúglival, de nem volt olyan veszesen sok infó, vagy ha volt, az oldal nyelvével elég CSEHÜL állok...
Mondjuk sok időt nem is tölöttem vele, mindjárt megpróbálom még1x.
-
rATdrAgOn
senior tag
El törlődött bizony.
Az a képet be tudnád szúrni még1x? Vagy elég egy link is, csak h legyen egy jó kis képem a drágaságról. 
Mi a fő előnye ennek a hidro-rendszernek? Jobb rugózás? De télleg..?
Továbbra is fentáll a kérdés h vajon milyen motort lehetnek egy Skoda S100 féle kocsiba, hátulra benyomni... persze ésszerű keretek között. vki említett egy 180LE-s Suzuki-motort... vajh egy ilyet télleg bele lehetne pakolni.?
Perszepersze

Akkor itt van egy kep egy 1000MB-rol - nemtom mikori, de igy is kinezhetett

Ja, guglival rakeresel, talalsz rola tonnanyi infot - foleg cseheknel porog a dolog, de hat megis az o tipusukrol van szo
-
PeliScan
addikt
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
)El törlődött bizony.
Az a képet be tudnád szúrni még1x? Vagy elég egy link is, csak h legyen egy jó kis képem a drágaságról. 
Mi a fő előnye ennek a hidro-rendszernek? Jobb rugózás? De télleg..?
Továbbra is fentáll a kérdés h vajon milyen motort lehetnek egy Skoda S100 féle kocsiba, hátulra benyomni... persze ésszerű keretek között. vki említett egy 180LE-s Suzuki-motort... vajh egy ilyet télleg bele lehetne pakolni.?
-
rATdrAgOn
senior tag
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Szegény Skodás topic... nah sebaj, majdcsak lesz vhogy.
Még szerintem van időm sajnos... azért aki tud vmi infót átalakított Skodákról, ne folytsa magába... elsősorban S100as és 1000ME(
) típusok érdekelnének... -
boygo
aktív tag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
Müzli + tej = királyság.
-
twollah
nagyúr
-
emvy
félisten
-
Apika
addikt
-
emvy
félisten
Vki nézze meg nekem, megy-e a [L]konyvek.uw.hu/index.html[/L]
..mert nekem az ultraweb egyáltalán nem jön be
bár lehet, hogy csak a proxy miatt. -
twollah
nagyúr
Lehet, hogy poénkodnak.
-
Apika
addikt
-
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
Akkor részemről 9999999999999999999999999*999999999999999999999 megatonna terméskő eldobva rád.
Már csak úgy megkövezésképpen.
Miért nem márvánnyal dobálod?
-
twollah
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Akkor részemről 9999999999999999999999999*999999999999999999999 megatonna terméskő eldobva rád.
Egyetértek.... akit érdekl, nézze meg az index fórumát, a törzsasztalban.. már sok infó ott sincs...

-
peace&love
aktív tag
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be.Akkor részemről 9999999999999999999999999*999999999999999999999 megatonna terméskő eldobva rád.
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
lesaux
veterán
-
Bash
őstag
-
slug
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Sorozatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új, csak kipróbált Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 4év Garancia
- Apple Mac mini M1 (2020) 8GB/512GB használt
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztosan dolgozik még...

Pff.
) Miért vállalkozo la műtétre..? Nagyon zavar a kontaklencsi?
)

)