Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
slug
senior tag
Twollah Wanted!
-
PeliScan
addikt
Ezt télleg nem hiszem el: http://www.index.hu már 8 perve elmúlt éjfél, és még mindig vasárnap van az Indexen meg a nexuson is... hogyhogy nem automatizált ez..?

-
slug
senior tag
Na jól van, megyek aludni, mert holnap suli! Jóéjt mindenkinek aki még fennvan!
-
slug
senior tag
Új reklám a PH!-n, a TFT monitoros!
-
twollah
nagyúr
Csináljunk népi kezdeményezést, hogy újra menjen a szánalmas.hu.
-
PeliScan
addikt
Aki még szívén viseli a Száni sorsát...

http://hologramember.uw.hu
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9100511&uq=37 -
slug
senior tag
Aki a http://www.szanalmas.hu befejeztéről érdeklődött, annak itt van egy párbeszéd (persze nevek nélkül)
K: - Szánalmassal mi történt?
V: - Bezártuk!
K: - Miért?
V: - Hát elég volt, már több mint egy éve csináltuk.
K: - Beleuntatok?
V: - Sok energiát elvitt. -
lesaux
veterán
Nem tudjátok, hogyan lehet fényképek széleit ''összemosni''?
Egymás mellett lenne 4-5 fénykép, de nem panorámakép. Csak kicsit el kéne kenni mindegyik szélét, hogy passzoljanak egymáshoz.
Kb. mint itt:
http://www.ftc.hu/images/fejlec_rt.jpg
A Paint Shop Pro 7-et már megvettem, csak nem értek hozzá. Remélem, azért megoldható vele, amit szeretnék. -
neduddki
nagyúr
H!I
'93 decembereben esett meg! Egy srac visszacsuszott hozzank betegseg miatt a 3. felevre. Ne volt egy hulye gyerek. Csakhat volt egy kedves tantargy a hotan, meg annak oktatoja. Megramolta a potzh-n is a sracot. A srac beult a Ladajaba leautozott Balatonhoz majd beleugrott. Kocsit gyorsan megtalaltak a gyereket kerestek egy darabig mire elokerult a jeg alol. Utanna mar kicsit emberibb volt a hozzaallas a vizsgakhoz! Szorny hogy ez kelelt hozza.
udv
neduddki -
slug
senior tag
Jeges!
Lejött a film? Tök állat, mihamarabb nézd meg! -
PeliScan
addikt
Hát soxerencsét!
télleg, már csak az önös érdekemből is, mert ha sikeres műtéteket látok majd magam körül, talán én is belevágok.
Nekem is cilinderes a szemem, nekem is azt mondta a doki, h csak félkemény lehet, több mint másfél évig szenvedtem is vele, majd amikor nagyon mondtam neki, adott egy fél dioptriával nagyobb, cilinder nélküli lágyat, már egy éve, és teljesen jó!
-
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Elegem lett a lencséből.Lágyat nem hordhatok a cilinderek miatt, a keményet meg bár sztkra kaptam, a dokinő nem segített , mikor azt mondtam, nem látok vele igazán jól.Meg csaka vacakolás van vele.Szemüveget utálom.A számítógépes mérőeszköz meg úgyis megmutatja hazudok-e.(Egyébként is , miért hazudnék, ha eleve jól látok majd.)
Reméklhetőleg semmiféle szemüvegre nem lesz szükségem, legrosszabb esetben fél dio fog visszamaradni. -
PeliScan
addikt

Nah ki szeretne kissziszákat?
Most születtek, még melegek, ropogósak!
Épp ezért az első elviteli turnus kb 1 hónap múlva aktuális.
Komolyan, aki BP, Újpest, akit érdekel megnézheti, viheti vmelyiket... vagy az összeset. 
-
slug
senior tag
Most nmrég hallottam, hogy öngyilkos lett egy 25 éves férfi a BME kertjében, öngyilkos lett

-
slug
senior tag
Hát de belinkeltem ide!

http://www.kvb.hu/ -
twollah
nagyúr
Pilledtem egy kicsit, erre eltűnt az a két topic.
-
slug
senior tag
Jeges!
Leszedted a filmet? És ha igen, megnézted? -
PeliScan
addikt
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
El törlődött bizony.
Az a képet be tudnád szúrni még1x? Vagy elég egy link is, csak h legyen egy jó kis képem a drágaságról. 
Mi a fő előnye ennek a hidro-rendszernek? Jobb rugózás? De télleg..?
Továbbra is fentáll a kérdés h vajon milyen motort lehetnek egy Skoda S100 féle kocsiba, hátulra benyomni... persze ésszerű keretek között. vki említett egy 180LE-s Suzuki-motort... vajh egy ilyet télleg bele lehetne pakolni.?
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
) -
PeliScan
addikt
Szegény Skodás topic... nah sebaj, majdcsak lesz vhogy.
Még szerintem van időm sajnos... azért aki tud vmi infót átalakított Skodákról, ne folytsa magába... elsősorban S100as és 1000ME(
) típusok érdekelnének... -
twollah
nagyúr
Müzli + tej = királyság.
-
Apika
addikt
Nálam semmi gond sincs vele:
http://konyvek.uw.hu/index.html -
Vki nézze meg nekem, megy-e a [L]konyvek.uw.hu/index.html[/L]
..mert nekem az ultraweb egyáltalán nem jön be
bár lehet, hogy csak a proxy miatt. -
twollah
nagyúr
Lehet, hogy poénkodnak.
-
twollah
nagyúr
válasz
peace&love
üzenetére
Miért nem márvánnyal dobálod?
-
PeliScan
addikt
válasz
peace&love
üzenetére
Egyetértek.... akit érdekl, nézze meg az index fórumát, a törzsasztalban.. már sok infó ott sincs...

-
peace&love
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Akkor részemről 9999999999999999999999999*999999999999999999999 megatonna terméskő eldobva rád.
Már csak úgy megkövezésképpen.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztosan dolgozik még...

Pff.
)
) Miért vállalkozo la műtétre..? Nagyon zavar a kontaklencsi?

)