- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, Warnyuk - detto csak ketutem).
)
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja