Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Hejho PeliScan!

Latom, eltorlodott az a6 topik
Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta
Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas
Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem!
-, Warnyuk - detto csak ketutem).
Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket.
Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet
)
Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja
)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
)? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs
), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja