Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Jozsué
tag
Nem dugot!!!!!!!!!!!!!
Ne gondolj rosszra!!!!!!!!!!!
Kedves aranyos kisfiú módjára elment a virágárushoz és vett egy szál vörös rózsát. Felment a hölgyeményhez és átadta neki szépen. A lány örült beszélgettek dolgokról (egymásról elvileg) és a bence azt mondta hogy a nő szájából nem hangzótt el még az a ''bűvös szó'' amire ő várt(ismét ne gondolj rosszra
) És azt mondta hogy még akrt valamit mondani neki de nem mondta neki ... Ezért abba maradtak hogy vásárnap újra talűlkoznak és akkor... -
twollah
nagyúr
Ezennel befejeztem a #prohardver IRC csatorna latogatasat.
-
sebela
aktív tag
Jozef, de most mondjam meg neki az otthoni számát?(nincs mobilja).Mi van ha valami hülye *********** (mint a Mariann)?Ezért a Máté ne legyen rám mérges...
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Próbáld meg a SnadBoy's Revelation nevű programmal. Nálam működik.
http://www.snadboy.com/ -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Úgy tűnik, a legújabb XP javítások megakadályozzák a Rabbit és hasonló progik működését (iOpus is beadta a kulcsot). Szerencsére volt három feláldozható postafiókom, a másodikra sikerült eltalálni az érvényes jelszót a karakterek száma alapján. Köszi a segítséget, levontam a tanulságot
. -
Bash
őstag
Akkor ezek szerint nem vagy túl járatos hurrikán-ügyben. Itt egy kis info a National Hurricane Center-ből:
ftp://ftp.nhc.noaa.gov/pub/storm_archives/atlantic/atl1992/andrew/radarpic/closeup.gif
http://www.nhc.noaa.gov/pastcost2.shtml? -
lesaux
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ha ráböksz a csatlakozásra, akkor megjelenik a jelszó kicsillagozva? Mert ilyen esetben a Super
Rabbit Magic Set a te barátod.
Ha viszont annyira nincs meg, hogy a gép se tudja, az szar ügy. Talán a szolgáltató megmondja,
ha felhívod. Elôtte nem árt odakészíteni a szerzôdést, személyit, anyja nevét
stb. -
kamikaze boci
őstag
Ide írom, mert ez a topik pörög, és nem akarok újat nyitni.
XP-hez kellene nekem valamilyen jelszó tolvaj progi, mert elfelejtettem az ADSL-hez tartozó jelszavamat (biztosan volt már róla szó, rövid keresés után feladtam).
Köszi a segítséget.
kamikaze elefánt -
jeges
senior tag
torz on borz-ot keresném

aki látja, szóljon má' neki, hogy olvassa el a mééljeit!
thx -
Ye_Nő
tag
DEN! Nem látsz valami furcsát?

(mer én igen.) -
DJ Mythos
aktív tag
Ma van a 18. szülinapom!

-
Cane
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ez nagyon jó!

-
Bash
őstag
Isabel-re gondolsz?
Ő egy hurrikán, és elég nagy kárt fog okozni véleményem szerint. Két napja még a legerősebb, 5-ös erősségű volt 160 mph-s széllel, ez most már 'csak' 100 mph, ami 2-es erősségnek felel meg. Egy ilyen kettes erősségű hurrikán kb. 8-10 láb magas hullámokkal ér partot. El lehet képzelni. Jelenleg 50 mérföldre van a parttól, de 18 mph-s sebességgel halad a part felé, várhatóan Cape Hatteras és Cape Lookout között fog partot érni néhány óra múlva. Több, mint 100000 embert telepítettek ki Észak-Carolina államból, és kb. 900 járatot töröltek a keleti parton. A házakat bedeszkázták, a hajókat nyílt vízre küldték, a repülőgépeket áttelepítették, hogy minél kevesebb kár legyen. Washington-ban bezártak néhány kormányhivatalt, a hadsereg és az Amerikai Vöröskereszt 700 önkéntese készenlétben áll. Szörnyű ez a természet! -
zsoltee10
addikt
Elvileg ezzel a hozzászólással őstag lettem.

-
vzzoli
tag
Hú!
Köszi az infó, ilyen bő infóáradatra nem számítottam. Csak azért érdekelt, mert gondoltam jövő nyáron megejtek egy túrát oda, csak a repülőjegy 2-szer annyi itthonról Las vegasba, mint New York-ba
. Vagy esetleg még L.A.-re gondoltam, csak az meg nekem már túl ''bűnös'' város 
-
Apika
addikt
''Tesco gazdaságos benzin'' a közeljövőben:
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20030918olcso.html -
Bash
őstag
Szia vzzoli!
Nem kérdeztél hülyeséget. Repülőjegyekkel kapcsolatban elég tájékozott vagyok. New York-Las Vegas út mostani árak szerint $100-ból megúszható, ha nagyon szerencséd van. Ha vissza is akarsz repülni, az kicsivel kevesebb, mint $200-ba kerülne most. Ezek az árak a legolcsóbbak.
Hozzáteszem, hogy nagyon sokmindentől függ egy repülőjegy ára. Függ attól, hogy az év melyik szakában akarsz utazni, mennyire rugalmas az időpont (csak egy nap jó, vagy nem számít egy-két nap ide-oda), mennyivel előtte foglalod le a jegyed. Általában ha nem a legnagyobb, leghíresebb, legszuperebb, leg... reptereket használod, akkor olcsóbb a reptéri illeték. Ez a te esetedben azt jelenti, hogy New York-ból ha a Kennedy-ről mész, akkor valószínű, hogy drágább lesz a jegyed, mintha a La Guardia-ról indulnál. Érkezés itt nem számít, mivel Las Vegas-nak egy reptere van. Kb. $20-t lehet spórolni a jegyen, ha nem kell kinyomtatni a jegyed, és elpostázni, hanem un. electronic ticketing-el veszed. Ez az jelenti, hogy lefoglalják a jegyed, leemelik a lét a számládról, és amikor utazol bemutatod a kinyomtatott számládat, és lám benne vagy a rendszerben. Így egy csomó költségtől kíméled meg a légitársaságot (és magad), de ezt az opciót nem mindegyik társaság kínálja. Röviden ennyit.
Ha részletekre is kíváncsi vagy, esetleg segítségre van szükséged, ne habozz megdobni egy mail-lel! -
neduddki
nagyúr
Hi!
Erdeks modon majd minden ismerosomtol megkaptam a kovetezo levelt:
''Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem
szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos
dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu
lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.
Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.''
Csak aszt nem ertem mi ebbena szenzacio, en eszy ma oleg regota bizonygatom, sot eddig mindig sikerutl be is bizonyitani nekik, merthogy vhogy csak elolvastak szoszeneteimet:-))))
udv
neduddki -
Som@
őstag
Egy ASUS L3800 Ce nootbookot.
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13957&lid=3&csid=41
2,2 P4es mobil processzor, 512 DDR RAM, 60 GB vinyó, DVD/CD-RW és a többi apróság.
Nagyon aranyos kis jószág. Most is ezen irogatok...
-
Som@
őstag
Nagyon baba az új kis gépem. Még mindig nem akarom elhinni.

Egész jó most a kedvem... -
Hogy lehet beállítani, hogy a 0 helyett ne í legyen a billentyűn??

-
lesaux
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Hát, szerintem egyik sem nekem való, de azért köszi.
----
Leírom, konkrétan mit szeretnék, aztán hátha.
Egy adott képnek vagy layernek az opacityjét lehessen úgy álítani, hogy pl. a bal oldalán 10%, a jobbon meg 90%, közte egyre átlátszóbb legyen.
Na. Ilyen programmal már csak találkozott valaki!
Ui.: Legközelebb este leszek gépnél.
Aktív témák
- Epic Games
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) És azt mondta hogy még akrt valamit mondani neki de nem mondta neki ... Ezért abba maradtak hogy vásárnap újra talűlkoznak és akkor...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)