Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
slug
senior tag
Hát de belinkeltem ide!

http://www.kvb.hu/ -
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
Mintha ezt mondta volna a fószer Debrecenben, nem?

Amúgy ebből válogasd ki Te h melyik a RING topic!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
http://www.google.com/search?hl=hu&ie=ISO-8859-2&q=ring+site%3Aprohardver.hu&btnG=Google+keres%E9s&lr=lang_hu
(topiccímeket a legritkább esetben dob ki) -
Goose-T
veterán
A zenére visszatérve: én is voltam zenész, 3 évig basszusoztam/gitároztam egy metálzenekarban. Mi is feldolgozásokat játszottunk, és nagyon élveztem. Sajnos most az új munkahelyem miatt már nem tudok zenélni, de szívesen összehoznék itt Zegen is egy zenekart. A hakni: nem a feldolgozás a hakni, hanem mikor egy neves zenekar sok pénzért feldolgozást játszik vagy playback-el. Az hakni. Mikor mondjuk az Animal Cannaibals lemegy Mucsajröcsögére, és negyed órát rappel playback-rôl. Vagy mikor a Metallica az MTV Video Music Awards-on egy rahedli pénzért eljátszik pár slágert összemixelve. Az hakni.
-
Som@
őstag
ChinaTownban nyugodtan vegyél DVDt. Szinte biztos, hogy minőségi lesz. Mondjuk sör alátétnek. DDD
Csak vicceltem.
Volt már velem is ilyen. Én mondjuk múlt hét pénteken szívtam reggel 7től este 8ig. Úgyhogy át tudom érezni a problémád.
TDKban eddig még nem csalódtam, de a felsorolt 3 márka közül szvsz mindegyik megfelel. Azért ha nem akarsz megszivatni, akkor ne 1x sebességüt vegyél!
-
Som@
őstag
Majd elintézzük, hogy 4re ráférjen.

''kicsit még korán van, főleg a tegnapi 10-ig tartó meló után''
(Kötözködés ON)
8-10ig én is szívesen dolgoznék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Kötözködés OFF)
Lehetőleg azért ne az aluljáróban vegyed meg őket. És lehetőleg ne BENQ legyen! (bár nem is biztos, hogy van már DVD lemezük.)
Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Törpe vagyok?