Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mai kontroll:bal 0 dioptria 90%-os látás, jobb 0 dioptria 70%-os látás...Meg szellemkép de az el fog múlni...
-
tildy
nagyúr
ismét köztetek.
-
tildy
nagyúr
Faterom most vett egy 1984-es toyota corollát (trabit cserélte le rá) .200E kilométert raktak eddig bele, szal nem volt túlhajtva (ráadásul autófényező ismerősével ment megvenni...)SZal amíg haza nem utazom tudnátok egy ilyen régifajta corolláról képet mutatni?(5 ajtós)
-
tildy
nagyúr
Javulgat.Áldoma vikthor féle fekete compaq billem, nem vakítja kia szemem:
A jobb szemem mg homálykázik.A páromat is kiengedik fél napokra -ma épp linuxot telepített, és átkozta a debiant, ilyet sem halottam még tőle-szal most úgí tűnik egyenesben a dolgok.
Bár tényleg nem venném én sem zokon, ha végre a linux normálisan magába építené az nvidiás drivereket, mert így csak szívás van (ide driver, alaplapi hálókaresz,geforce kártya stb...).
Egyébként a műtét tényleg fájdalommentes, de a tegnapi szemfájást kihagytam volna az életemből... -
tildy
nagyúr
A miért repül a repülőre tudtam volna a választ
Természetesen a felhajtóerő miatt, ami amiatt keletkezik,mert a szárnyprofil felső részén gyorsabban őáramlik a levegő, ezért szívóhatás jön létre.Tudnék szép ábrát is mellékelni.
Bár arra, hogy miért emelkedik a siklóernyő , nos ott már igencsak közrejátszika hideg -meleg levegő is, de nem közvetlenül a szárnynál, hanem a talajnál.
Én sajnos a fekete kézből csak ezt hallottam am:miért bugyos a rapperek gaytája? -
tildy
nagyúr
Még élek

És látok is.Bár a jobb szememet még pihentetni kell, mert lassan gyógyul..
De amint rendesen látni fogok, reszkessetek, mert jövök.
Addg is szunya. -
tildy
nagyúr
50 perc múlva kezelik a kezem lézerrel.Ha egy héten belül nem írok ide a fórumra, akkor megvakultam.
-
tildy
nagyúr
5ös, na.
-
tildy
nagyúr
Ez nagyon érdekes
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és
az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk
oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.
----------------
Íyg már éterm mérit éretm rii szivögeet. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Elegem lett a lencséből.Lágyat nem hordhatok a cilinderek miatt, a keményet meg bár sztkra kaptam, a dokinő nem segített , mikor azt mondtam, nem látok vele igazán jól.Meg csaka vacakolás van vele.Szemüveget utálom.A számítógépes mérőeszköz meg úgyis megmutatja hazudok-e.(Egyébként is , miért hazudnék, ha eleve jól látok majd.)
Reméklhetőleg semmiféle szemüvegre nem lesz szükségem, legrosszabb esetben fél dio fog visszamaradni. -
tildy
nagyúr
Csak ki kellett mondanom:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye 56 pont, ezzel sajnos nem ment át a Nagy KRESZ-vizsgán.
Eredménye azonban beleszámít az országos statisztikába, és ezzel részt
vesz a jutalomsorsolásban.
Üdvözlettel:
Az RTL Klub csapata
Ahhoz képest, hogy jogsim sincs, kreszkönyvet még életemben nem láttam, hát elmegy.... -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez pedig így történt:
reptérre menő földúton párom volán mögé ültetett:30al mentem, de majd be...rtama félelemtől.Utána felültem egy vitrolára, amiből 5 perc után vigyorogva szálltam ki.Akkor eldöntöttem, hogy :
1. előbb levegőben fogok megtanulni járművet vezetni, mert kisebb a balesetveszély is, sőt ott jobban figyelnek az emberek egymásra
2.a földön sokszor a vétlen jár pórul.Levegőben ritkán... -
tildy
nagyúr
Nekem nincs josim, mert eldöntöttem, előbb repcsire lesz.Az megvan.De kiváncsi vagyok, átmennék-e....
-
tildy
nagyúr
neten nem csináljátok a tezstet?
-
tildy
nagyúr
Iszonyat jó ez a progi!!!!
-
tildy
nagyúr
Egyébként tetszik ez a gspot progi
-
tildy
nagyúr
Köszönök minden segítséget, még nincs megoldás, de haladok.
Milyen codeceket érdemes letölteni?) -
tildy
nagyúr
De szerintem codec gond lesz...
-
tildy
nagyúr
Hali!
Tudtok valami jó kis videóösszefűző progit?
Most szedtem le a dune gyermekeit, de 5 -egyenként 1
30 megás- darabban van
-
tildy
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
Pedig nagy de debianos, nézd meg a honlapján
http://koli.kando.hu/eagle -
tildy
nagyúr
Egyébként meg szomorú vagyok, mert a páromat be kellett pszichiátriára vitetnem.DE erről nem akarok itt beszélni....
-
tildy
nagyúr
frankón bekaptam ezt a fránya vírust, pedig órával előtte raktam fel winupdateteket...
AZtán már annyira se bootolt be a gépem, hogy leszedjem.ÍGy reinstall volt.Szerintem a bmf-es neptun gép a ludas, kovácsúr csak óvatosan! -
tildy
nagyúr
Egy hét pihi volt.Ma ''elvittem'' páromat beíratkozni.Tegnap találkoztunk sch-s juniorokkal , seniorokkal.Véleményem nem változott, kiegészítősöket is kis elsősként kezelik, közben ők papolnak 2-3. évesként , egy már diplomás embernek.Beképzeltség úgy látom ott nagyon on.
Egyébként épp java laboron ülök.Király, hogy utsó évben csak egy nap van suli, izé, du. 15,30-18,40 között. -
tildy
nagyúr
válasz
KovacsUr
üzenetére
De nagyon jól tudod hova járok suliba, sőt telszámomat is tudod, miért nem kerestél?
Előrelátóan elmondom, hogy az összes ilyen 101-4százvalahány terem a C-ben van, a pc2,pc3, nokia, intel labor A alagsor, 1,2,3,4 előadó A ép, tornaterem kiscelli utcában (17es vili margit korhaznál leszállni, duna felé begyalogolni, suli mellett jegyzetbolt.)
Egyéb kérdés? -
tildy
nagyúr
Please segítsetek.Registry cleaner progi kne, de valami nagyon jó, mert a stylexpt azt írja ki, hogy expired time, és nm engedi telepíteni, illetve hivatkozik a registryre is.
-
tildy
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
Köszi a tanácsot, bár én nem szeretem az illatát:-/
Hülye szobatársam miatt nem lehet se takarítani se pakolni, 3/4 szoba teli van a cuccaival, mivel 1,5 hónapra költözött be a szobába, ezért minden úgy van , ahogy az elején.Emiatt takarítani sem lehet normálisan.
Ráadásul már a hangyák is támadnak.ALvás közben nagyon tudom szeretni őket
-
tildy
nagyúr
Kikerült a fáradtgőz az oldalsó topicmenüből

Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Már ha ezt jól látom, hogy olyan aranyszinű-szerűség.)Köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)