- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Mind a két vádlim ég a nindzsafutástól.
Alig bírok lépni. -
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Csak ki kellett mondanom:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye 56 pont, ezzel sajnos nem ment át a Nagy KRESZ-vizsgán.
Eredménye azonban beleszámít az országos statisztikába, és ezzel részt
vesz a jutalomsorsolásban.
Üdvözlettel:
Az RTL Klub csapata
Ahhoz képest, hogy jogsim sincs, kreszkönyvet még életemben nem láttam, hát elmegy....Azt kifelejteted a felsorolásból, hogy nő vagy.
-
tildy
nagyúr
Csak ki kellett mondanom:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye 56 pont, ezzel sajnos nem ment át a Nagy KRESZ-vizsgán.
Eredménye azonban beleszámít az országos statisztikába, és ezzel részt
vesz a jutalomsorsolásban.
Üdvözlettel:
Az RTL Klub csapata
Ahhoz képest, hogy jogsim sincs, kreszkönyvet még életemben nem láttam, hát elmegy.... -
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
Ez az RTL KLUB-os országteszt egy nagy röhej!
A statisztika, meg röhej! -
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
rdi
veterán
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Ez pedig így történt:
reptérre menő földúton párom volán mögé ültetett:30al mentem, de majd be...rtama félelemtől.Utána felültem egy vitrolára, amiből 5 perc után vigyorogva szálltam ki.Akkor eldöntöttem, hogy :
1. előbb levegőben fogok megtanulni járművet vezetni, mert kisebb a balesetveszély is, sőt ott jobban figyelnek az emberek egymásra
2.a földön sokszor a vétlen jár pórul.Levegőben ritkán...Hát végül is a levegőben mind a két fél pórul járhat.
-
tildy
nagyúr
Ez pedig így történt:
reptérre menő földúton párom volán mögé ültetett:30al mentem, de majd be...rtama félelemtől.Utána felültem egy vitrolára, amiből 5 perc után vigyorogva szálltam ki.Akkor eldöntöttem, hogy :
1. előbb levegőben fogok megtanulni járművet vezetni, mert kisebb a balesetveszély is, sőt ott jobban figyelnek az emberek egymásra
2.a földön sokszor a vétlen jár pórul.Levegőben ritkán... -
tildy
nagyúr
Nekem nincs josim, mert eldöntöttem, előbb repcsire lesz.Az megvan.De kiváncsi vagyok, átmennék-e....
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
-
tildy
nagyúr
neten nem csináljátok a tezstet?
-
Apika
addikt
-
lesaux
veterán
-
KovacsUr
addikt
Bocs, ha már megoldódott közben...
Ez a Microsoft-féle (feltört) MPEG-4 v3 codeckel van tömörítve (ez egy időben nagy divat volt)... Vagy ezt szerezd be te is valahonnan, vagy írd át a video stream FourCC-jét DIV3-ra az AVI-ban, hátha úgy megeszi. -
Agyasima
őstag
Boxbarátok figyelem!
Nem tetszett Madár meccse? Szinvonaltalan volt a gála?
Hát itt az alkalom! Hajnali 3-kor a világ legjobb boxolói közül 2(milyen meglepő) csap össze. Oscar De La Hoya- ''Sugar'' Shane Mosley.
Ejjeli baglyok előnyben, a többieknek videó használata javaslott. Viasat3 az állomás.
http://www.profibox.hu/index.php?action=full&id=2343&PHPSESSID=d4d16bc4e21a71283c05cdc801b36b98 -
Bash
őstag
Érdekes, ezt eddig még nem is láttam.

-
Bash
őstag
-
jeges
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Iszonyat jó ez a progi!!!!
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Egyébként tetszik ez a gspot progi
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
Köszönök minden segítséget, még nincs megoldás, de haladok.
Milyen codeceket érdemes letölteni?) -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
De szerintem is a VirtualDub a legjobb erre, és ráadásul ingyenes. Egy rövid guide:
File -> Open video file megkeresed az első fájlt.
File -> Append AVI segment egyesével hozzáadod a többit.
Kapcsold be a Video -> Direct stream copy-t és az Audio -> Direct stream copy-t.
File -> Save as AVI és meg vagy. Nagyon gyors.azt írja could not locate decompressor ''mp43''.
-
Bash
őstag
/Dühöngés ON/
Vazzee! Besz*rás!
A Mozilla Firebird-öm 1xűen elfelejtette, hogy kell szkrollozni a képet.
Képzeljétek: letettem tálcára, indítottam egy IE-t, mert tudtam, hogy az oldal, amit meg akarok nézni, Firebird-el nem lesz jó, majd IE bezár, Firebird felnyit, és nem müxik sem az egér görgetője, sem a kurzormozgató billek.
Kénytelen vagyok oldalt a görgető sávval szórakozni.
Még reprodukálni is sikerült a hibát egy új ablakkal.
Az ablak bezárásával és újból megnyitásával persze orvosolható a hiba, de mivel a PH
x-edik témájának hatvanadik oldalán járok, NEM VAGYOK HAJLANDÓ BEZÁRNI!
Akutyafáját!
/Dühöngés OFF/Megoldás: használj Operát. Ha véletlenül összeomlik, ugyanonnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.

-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
De szerintem is a VirtualDub a legjobb erre, és ráadásul ingyenes. Egy rövid guide:
File -> Open video file megkeresed az első fájlt.
File -> Append AVI segment egyesével hozzáadod a többit.
Kapcsold be a Video -> Direct stream copy-t és az Audio -> Direct stream copy-t.
File -> Save as AVI és meg vagy. Nagyon gyors. -
Panther78
csendes tag
/Dühöngés ON/
Vazzee! Besz*rás!
A Mozilla Firebird-öm 1xűen elfelejtette, hogy kell szkrollozni a képet.
Képzeljétek: letettem tálcára, indítottam egy IE-t, mert tudtam, hogy az oldal, amit meg akarok nézni, Firebird-el nem lesz jó, majd IE bezár, Firebird felnyit, és nem müxik sem az egér görgetője, sem a kurzormozgató billek.
Kénytelen vagyok oldalt a görgető sávval szórakozni.
Még reprodukálni is sikerült a hibát egy új ablakkal.
Az ablak bezárásával és újból megnyitásával persze orvosolható a hiba, de mivel a PH
x-edik témájának hatvanadik oldalán járok, NEM VAGYOK HAJLANDÓ BEZÁRNI!
Akutyafáját!
/Dühöngés OFF/ -
tildy
nagyúr
De szerintem codec gond lesz...
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
Na megeszem a pizzam.
Magyaros pizza:
- paradicsom
- sajt
- szalonna
- kolbasz
- fustolt tarja
- hagyma
- tukortojas -
tildy
nagyúr
Hali!
Tudtok valami jó kis videóösszefűző progit?
Most szedtem le a dune gyermekeit, de 5 -egyenként 1
30 megás- darabban van
-
slug
senior tag
-
jeges
senior tag
-
slug
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Annyira meg lettel gyozve, hogy az XP osszehozott neked egy fincsi kis virust.
Jo a technikaja mondhatom. -
tildy
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
slug
senior tag
Látta valaki az Extázis Tíztől Hétig című ''dokumentum'' filmet?
-
PeliScan
addikt
Bár én egyáltalán nem voltam a ''száni kommunity'' rásze, de azért naponta 1-2x s az érdekesebb linkeket megnéztem. Egyáltalán nem lehúzásról van szó, szuerintem egyértelműen pozítív szerepe (volt
) az oldalnak! Nekem eléggé fognak hiányozni.
(sok emberenek meg nagyon. sokaknak olyan volt a Száni, mint nekünk a PH!)Senki nem tudja, mi helyzet? Érdekelne nagyon.

-
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be.Bár én egyáltalán nem voltam a ''száni kommunity'' rásze, de azért naponta 1-2x s az érdekesebb linkeket megnéztem. Egyáltalán nem lehúzásról van szó, szuerintem egyértelműen pozítív szerepe (volt
(sok emberenek meg nagyon. sokaknak olyan volt a Száni, mint nekünk a PH!) -
tildy
nagyúr
Egyébként meg szomorú vagyok, mert a páromat be kellett pszichiátriára vitetnem.DE erről nem akarok itt beszélni....
-
tildy
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Miért nem használsz valami normális OS látszó softwaret?
Pl.: AmigaOS vagy Linux? -
twollah
nagyúr
Hamarosan indulok be dolgozni.
De nincs kedvem hozzá. -
twollah
nagyúr
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be.Na, és ha csattogtatták a faszkorbácsot?
-
twollah
nagyúr
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be.Hát volt egy stílusok, de nekem bejött.
És sok olyan érdekes oldalt is bemutattak amit élvezettel túrtam át. -
Warlock_42
senior tag
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be. -
Apika
addikt
-
PeliScan
addikt
-
tildy
nagyúr
frankón bekaptam ezt a fránya vírust, pedig órával előtte raktam fel winupdateteket...
AZtán már annyira se bootolt be a gépem, hogy leszedjem.ÍGy reinstall volt.Szerintem a bmf-es neptun gép a ludas, kovácsúr csak óvatosan! -
Apika
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)