Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tudod, ha céges, akkor ott a policy, meg minden hülyeség, pl. hogy úgy nyomja le a torkodon a beállításokat , hogy köpni nyelni nem tudsz. (Nekem pl mielőtt lezúztuk volna róla a wint, az IE tools/ internet options/network menüpont, ahol proxyt állíthattunk volna, nem volt. Programot meg csak trükközéssel lehetett telepíteni, meg is telt tőle a quotam. Meg amúgyis,egy programozónak sokkal jobbna kézre áll a munkájához a linux. )
-
tildy
nagyúr
Nagyon jó gépek, csak olyan sz.rul csinálták meg a dokkolóját, hogy nem bootol be a linux, ha azon van....
kolombusz: nem hinném. hp dokkoló esetén semmi gond sincs, az meg már bootolni se akar úgy. Szerint valamit szoftveresen pakoltak abba a dockstationba.
Mellesleg az én szememben az IBM a unix/linux kompatibilitás mintapéldája(lásd t42), szóval elég csúnya dolog, hogy ez van...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egészen pontosan október vége óta. Megdöglött uyganis a vinyó, adatokat megmentettük. Viszont párom nem enged most már midndenfélét futtatni a szerveren, a my_egallery meg nem picit bugos , így muszáj leszek virtuális gépen futattni a szervert. Ha valaki beízzítja nekem a xen-t fedora alatt, azt meghívom pár sörre

-
tildy
nagyúr
Élőben pedig normális a srác
Jó oké, ph-ra nem való... -
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem irigykedem. Sőt. Csak meglepődöm, mennyi ember van, aki ahelyett hogy csendben tenné, ha már nem illendőt csinál, még világgá is kürtöli.. Szép.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jól írod a rendelőkben. Te olyna adatokat írtál ki most?
Vagy ezek szerint valamit félreértettem? -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor én ekkora magassággal, 80 kilóval már hájpacni avgyok?
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Wepet jóval egyszerűbb.
Viktor0610 nem lenne egyszerűbb beálítani fix mac adresseket a routeren? Mármint hogy: ez jöhet, amaz meg nem. Nálunk így van
IDe aztán be nem jön senki illetéktelen.. Na majd perzse, épp direktneten nzném a bankszámlám, azt valaki jól lehalgassa? Na azt ugyan nem...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
wpa-t nem lehet?
Wepet pár perc feltörni... -
tildy
nagyúr
Ehh, most jöttem rá Lord Zero itt lakik tőlem egy köpésre

-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahhoz nemcsak lelki erő kell, hanem egy erős vas is
Különben elkezdheted számolni, hány hajszálad van. na mi ezért nem szántuk még rá magunkat, hogy a szerveren arra váltsunk.
Thom:
A debijány pedig egyszerű, mint a pofon. Bár nem user-friendly az tuti, meg kicsit le is van maradva a többiektől ( pl. a xen hiánya nagyon baszarintja a csőröm....) -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
AKja. Ma féláron lehet kajálni több étteremben is.
-
tildy
nagyúr
Így van. Gentoon normálisan müxik a xen. Csak mire az (gentoo) a szerverünkre feltelepülne, eltelne két nap is.
Most emlékeim szerint fedora fut a szerveren, és nem szereti a xent.
tbs: tehetek róla , hogy olyan laptopot vettem? Ez a t60as viszont egyszerűbb móka lesz , azthiszem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Majd ma eszel. Úgyis torkos csütörtök van. Gödöllőn ha jól láttam 3 helyen

-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Ubuntu nem szereti a siemens notikatSőt kifejezetten utálja. Valami el van kefélve a suspend résznél, folyamatosan meghal a billentyűzet, ha pl. egy napig nem nyúlok hozzá. MEgoldás: power gomb.
A tegnap kapott noti egyébként szintén ubuntut kap
Fél nap alatt kész is leszünk. Aztán még kell rá eclipse, meg php plugin az eclipsehez.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ma ''hozzámvágtak'' egy laptopot. Csak össze ne keverjem a pároméval (Egyformák, mindkettő ibm. )
Azt hiszem megérte váltani

Vlad : lehet kereslek majd php ügyben
-
tildy
nagyúr
Hát elkezdődött. Kezdhetem felkötnia liberót! De mérhetetlenül boldog vagyok!

-
tildy
nagyúr
Jejejeje végre vége. Hétfőn már budaörsön dolgozom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
Bahh de ma úgy megrémisztetteka diákszövetkezetnél (komolyna , ilyen lekezelő stílust, hihetetlen). ' hónapja azt mondja acsaj, majd jöjjek vissza , ha jelenlegi munkahelyemről kilptem. Ma bemegyek, erre azt mondja, fel kell hívnia a céget, mert lehet nincs is már rám szükségük

PAra on, víz kiver, elöntött a keserség és a düh, nagyon haszontalannak éreztem magam. Hangposta a hr-esnek, majd hála égnek visszahívtak. De úgy megvoltam rémülve, hogy .. kész.
Rébusz meg elmehet a sóhivatalba, hogy így rámijeszt. -
tildy
nagyúr
Na mára már nem is votl olyan rossz kedvem
Reggel a káddal kezdtem, majd barátnőmmel elmentünk a városban császkálni
Kis kozmetikus, kis kaja, naaaaagy beszélgetés, meg két felső összesen 1700 forintért
Most pedig indulok ''gyúrni''.. na jó csak hát-váll-láb edzés. Mitől vannak ilyen hangulatingadozásaim?
-
tildy
nagyúr
Van kád. LEhet ez lesz. Nem is rossz ötlet. Eddig nem tudtam mire vágyom. Most már erre legalább igen

PazsitZ: pont ezt nem tudom, hogy mire vágynék. Pedig boldognak kéne lennem: új munkahely hétfőtől (végre programozhatok!!!) , párkapcsolatom is rendben.. De Kidus jó ötletet adott
Mondjuk ahhoz képest, hogy a délutánoma metrón azzal telt, hogy lehet be kéne mennem szanatóriumba, vagy valami, ez már haladás. MEgőrjít az agyam. Na itt van a káros mellékhatása a régi dolgoknak. Azt hittem megúszom, de ezek szerint nem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sok mindent leszartam, nem idegeskedtem, amit meg tudtam oldani megoldottam, amit meg nem, azzal egy percig sem foglalkoztam tovább.
Az a gond, hogy nem tudom mi a gond.Csak az , hogy valami nem jó, és minek élek. Egyébként ez a sz.rok bele mindenbe nem csak tüneti kezelés?
Tény és való, olyan igazán sosem tudtam elengedni magam...
Basszus az állatok tényleg segítenek az ilyen magába fordulós emberkéknek... -
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Úgy tűnik van. Bár ez a cikk [link] főképp a munka oldali részére tér ki . Viszont más helyeken említik az egész életre, magánéletre, munkára, vagy egyéb boldogsággal, vágyakkal kapcsolatos kilátástalanságot.
Egyébként mondtad már ,h ogy ebben vagy, azt hittem sikerült előrébb lépned. -
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Világvége hangulat elleni orvosságra lenne megint szükségem. Ne kérdezzétek mia baj, magam sem tudom, csak annyit, hogy szarul érzem magam mentálisan

-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem jó egyik sem
+49et meg csak mobilról lehet bepötyögni de nekem fax kéne.... -
tildy
nagyúr
Segítség kellene nagyon fontos!
Van aki járatos német telszámok ügyében?
KAptam az ebaytől egy ilyen számot, de az istennek se működik:
0870 132 1402
Sehol egy nemzetközi forma, se semmi. Tudna valaki segíteni nekem, hogy kéne?
(00 49 0870 132 1402 vel 00 49 870 132 1402vel már próbáltam
) -
tildy
nagyúr
Akinek kéne ~11-12 ezerért egy nagyon jó állapotban lévő 17'' fekete IBM E74 CRT monitor, az keressen meg.
Tényleg ezek miylne árban lehetnek?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Headshotot, ha kérhetnék....

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Leginkább az utóbbira, természetesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Akar valaki havi 130-150 nettó körül keresni? Helpdeskest keresnek a helyemre. Én frankó módon otthagyom egy kevesebbet fizető állásért
(De ott leglább jól fogom érezni amgam, remélem) -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Igen , rendszeresen. Ha valaki nem ért el, például. Napi 2-3-4 hívásom rendszeresen van így.
Felhívom, mert fogalmam sincs ki keresett, és mondom, hogy erről a számról hívott valaki, de nem tudom ki és miért.
Mondjuk az is igaz, hogy az én céges telóm, egyben a magán telóm is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
pfff. És ha állás ügyben keresnek? vagy hasonló? Vagy munkatárs? Fejtse ki..lol. No mindegy, úgy látszik, itt mindenkit csak az ismerőse keres, vagy ha nem, akkor litániát akar hallgatni, hogy honnét tudja a számot. Tök egyszerű lenne pedig , ha bemutatkozik, és ha téves, akkor az emebr lerakja. De nem, inkább hadd fussanak köröket. No mindegy. Újabb dolog, amivel nem értem egyet a phsok többségével.
Kalandor: rendben ok, de mikor rákérdezett, hogy kivel beszél, elmondhattad volna, nem kellett volna neked sem úgy viselkedned. De nem, hanem elkezdtél ''okosnak látszani'', és beszóltál . Egyikötők sem volt különb a másiknál(kivéve a végső anyázást, mert azt normális ember nem teszi...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jó akkor csak én utálom, ha nem mutatkoznak be, így aztán nem lehetek biztos abban sem, hogy ténylegesen jó számot hívtam
És még külön rá kell kérdezni.. Pfff.
Ez nekem annyira fura. Jó mondjuk ha olyan , hogy csak hallózik, akkor rákérdezek, hogy nem tudom jó számot hívtam-e, xy-t keresném, de akkro is egyszerűbb, ha alapból mindkét fél bemutatkozik. (Sokszor hívnak cégen belülről, és nicns mindenkinek eltárolva a neve... Egyik munkatársammal rendszeresen így járok... Ő sem mutatkozik pl. be a telefonba. Én emg találhatom ki, hogy ki keresett... ) -
tildy
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy szolgáltatót, sim kártyát váltott? És a szám neki csak körzetszám nélkül volt eltárolva?
Én már beleestem párszor ebbe a hibába, hogy elfelejtettem körzetszámmal együtt beírni a pontos telszámot, ezért ciki volt , hogy hívtam az xyz-qwert -et, miközben túlképpen már a 06-20-xyz-qwert-t kelett volna hívnom. (Szolgáltatóváltás volt)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Különben elkezdheted számolni, hány hajszálad van. na mi ezért nem szántuk még rá magunkat, hogy a szerveren arra váltsunk.