Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Áhhh... az gagyi.Akkor nem akarok technikus lenni.De házigazda annál szivesebben.
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.Ne ved bántásnak ahogy észrevettem Te vagy egyedül aktiv házigazdaként mert mikor még mod voltál akkor is aktiv voltál most meg kétségkivüli hogy te vagy aktiv a házik közül.Jó Parci-t nem számolom a ''pár'' logout-os bloggal.
Amúgy NG nem küldenél nekem egy moderátori screenshotot a felületedről MSN-en ha szépen megkérlek?Nagyon kiváncsi vok.Én egy torrent oldalon vok Sys.Op meg másik regemen tulaj de az más rendszer.Kiváncsi vagyok na nem tagadom 
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.