Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Áhhh... az gagyi.Akkor nem akarok technikus lenni.De házigazda annál szivesebben.
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.Ne ved bántásnak ahogy észrevettem Te vagy egyedül aktiv házigazdaként mert mikor még mod voltál akkor is aktiv voltál most meg kétségkivüli hogy te vagy aktiv a házik közül.Jó Parci-t nem számolom a ''pár'' logout-os bloggal.
Amúgy NG nem küldenél nekem egy moderátori screenshotot a felületedről MSN-en ha szépen megkérlek?Nagyon kiváncsi vok.Én egy torrent oldalon vok Sys.Op meg másik regemen tulaj de az más rendszer.Kiváncsi vagyok na nem tagadom 
Aktív témák
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.